Antenucci med hälsning till fansen

7 maj, 2016 - Fredrik Karlsson

antenucciPå sitt officiella Instagramkonto publicerar Mirco Antenucci ikväll en video med följande text, fritt översatt:

– Den här videon ägnas till att kärleksfullt tacka staden Leeds och supportrarna. Ni var alltid fantastiska gentemot mig. Det har varit en ära och ett privilegium att ha fått bära den här historiska tröjan och fått beträda Elland Road… Jag har alltid velat spela i England en dag och jag kan med säkerhet säga att det här var den bästa klubben jag kunde valt. Det här var en fantastisk livs- och fotbollsupplevelse!

 Ibland sker det missförstånd, precis som i alla de bästa familjerna, men det är normalt. Det har varit positiva och negativa ögonblick med glädje och besvikelser… Här föddes min första dotter Camilla och numer känner jag dessutom mig själv lite engelsk.

 Jag har alltid gett 100 %. Jag har fått höra ramsor med mitt namn på arenan och det har varit fantastiskt, men framförallt har det varit underbart att vara en stjärna i barnens ögon.

 Jag vill ge stora lyckönskningar till alla supportrar och till mina före detta lagkamrater i Leeds. Ni förtjänar det bästa! Jag önskar er det bästa Leeds!

Med andra ord bekräftar anfallaren att han lämnar klubben. Vi passar på att tacka Mirco för de fina minnena och önskar honom lycka till i fortsättningen!

2 Kommentarer

  1. sportcarl1
    sportcarl1

    kommer sakna honom, vår bästa målgörare förra säsongen och väldigt sällan fått spela i sin rätta roll som 1 av 2 anfallare utan ofta som target och även ytter, vad jag kommer minnas mest är väl hans fina fötter och hur bra han passade ihop med våra ungdomar som hade samma tänk och teknik

Kommentera