Antonsson: ”Jag är inte färdig här”

23 februari, 2017 - Fredrik Karlsson

Efter succéstarten i höstas har speltiden blivit allt mindre för Marcus Antonsson. Svensken är emellertid fast besluten att visa vad han går för på Elland Road snarare än att testa lyckan någon annanstans.

Han blev utsedd till månadens spelare för augusti månad. I 4-4-2 formationen som Monk körde en del på i inledningen av säsongen kom anfallaren till sin rätt men sedan skiftet till 4-2-3-1 skedde har Antonsson har det betydligt svårare att göra avtryck i den vita tröjan.

I en intervju med barometern förklarar 25 åringen att han fortfarande har klubbens förtroende och att han väntar på sin chans.

De signaler jag har fått från Leeds är att de tror på mig, de vet vad jag kan.

Jag är inte färdig här, jag kan inte ge upp bara för att det går lite motigt. Jag trivs jättebra och har inte en tanke på något annat än Leeds United. Jag vill inget annat än att göra succé i Leeds.

1 Kommentar

  1. sportcarl1
    sportcarl1

    hoppas han får lite mer chanser framöver, hade lite oflyt då laget inte var färdigkomponerat i augusti/september, men sedan gäller det att ta chansen när den kommer, är så små marginaler mellan succe och fiasko som stolpe ut ist för stolpe in, men ensam anfallare ruckar han inte på Woodå är det, men måste finnas fler verktyg i Monks verktygslåda.

Kommentera