Antonsson om bänkplatsen: Jag har väl känt att jag inte har behövt någon förklaring

2 oktober, 2016 - Fredrik Karlsson

Efter att ha blivit utsedd till månadens spelare i augusti har det på senare tiden ideligen blivit en plats på bänken för Marcus Antonsson, som säger att han har mycket kvar att bevisa.

Det är fotbollskanalen som har fått till en intervju med svensken där man frågar ut denne om sin inledande tid och Leeds och hur han trivs i laget.

Antonssons speltid har minskat drastiskt sedan Leeds gick över till att spela 4-2-3-1 och anfallaren menar på att det inte behövs någon vidare förklaring till varför han står bakom Chris Wood för tillfället.

Jag har väl känt att jag inte har behövt någon förklaring. Vi spelar bra som lag och han (Chris Wood) har gjort mål.

– Vi har ändrat spelsystem och spelar nu 4-2-3-1 med en forward och när vi ändrade systemet så startade jag som ensam forward. Första matchen då så byttes jag ut i den 60:e minuten. Då kom inhopparen (Chris Wood) in och gjorde mål. Sedan gjorde han mål i tre raka matcher. Så det är inget att säga om.

När han blir tillfrågad om han är nöjd med sin inledning i klubben är Antonsson säker på att han har mer att ge.

– Nja… Klart att jag fick en okej start men jag har väldigt mycket mer att bevisa, verkligen. Klart att det är en liten startsträcka när man byter allsvenskan mot Championship men jag tycker jag kommit in bra. Men som sagt, jag har väldigt mycket mer att bevisa.

Hela intervjun finns att läsa här.

1 Kommentar

Kommentera