Antonsson tror på bra samarbete med Wood

18 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

AntonsssonMed två matcher och två mål under bältet kan Antonsson känna sig nöjd med träningsmatcherna på Irland. Men det är framförallt samspelet med Chris Wood som man tar med sig tillbaka till Yorkshire.

De båda anfallarna stod för samtliga tre målen i segern mot Shamrock Rovers senast och Antonsson berättar för Yorkshire Evening Post att det var en skön känsla att få nätkänning så tidigt in på försäsongen.

Det här härligt att känna att jag börjat göra mål här och det är bra att visa grabbarna att jag kan göra mål. Att hålla nollan och vinna matchen är ännu bättre, även om det bara är en vänskapsmatch.

Under de två matcherna på Irland har Antonsson fått spela i en någorlunda ovan roll där han spelat i en central roll strax bakom Chris Wood, till skillnad från tiden i Kalmar där det var han som agerade den offensiva spetsen.

Jag har spelat med Chris två matcher i rad nu och jag tycker att det fungerar väldigt bra mellan oss. Vanligtvis i Sverige så spelade jag som nummer 9, det var min position, men jag kan ta mina löpningar från nummer 10 positionen också så det är inget problem för mig.

Chris gjorde mål han med och jag tror att vi kommer bli bättre för varje match vi spelar tillsammans. Vi kommer se till att bli bättre och bättre tillsammans.

1 Kommentar

  1. sportcarl1
    sportcarl1

    Antonsson har attributen för att lyckas, snabbhet, vilja och målsinne, sedan får man hoppas han har tuffheten och psyket som behövs för att lyckas i klubben, och att han verkligen får chansen, vi har haft en hel del anfallare som tynat bort i klubben och aldrig riktigt fått chansen

Kommentera