Antonsson vill spela mer

23 november, 2016 - Fredrik Karlsson

Hattrickhjälten från i måndags hoppas nu på mer speltid med A-laget.

Efter en fin inledning på sin karriär hos Leeds har den förre kalmariten fått allt mer begränsat med speltid bakom en formstark Chris Wood som nyligen blev utsedd till månadens Leedsspelare i oktober.

Senast mot Newcastle fick Antonsson göra ett kortare inhopp, det följde han upp med ett hattrick för U-23 laget i måndags och nu hoppas han att han åter får chansen att visa sina kvalitéer för A-laget.

När han pratade om sin situation efter segern mot Huddersfields U-23 var svensken hoppfull.

Jag hoppas på att få starta efter dagens insats. Det var väldigt bra och skönt att få gå 90 minuter igen. Att få tre mål var perfekt. Jag har inte spelat särskilt mycket under de senaste matcherna, så tre mål och 90 minuter ger mig styrka.

 – Jag fick en bra inledning men det finns många bra spelare här och Chris Wood har gjort många mål. Jag är bara glad för laget och att vi gör bra ifrån oss ute på planen.

2 Kommentarer

  1. Norman Hunter

    Ett hattrick där man gör ett med vänster, ett med höger och avslutar med att sätta ett med huvudet är ju ganska unikt… Känns som ett bra läge att starta anton i helgen. Om inte får han säkert starta på Anfield i cupen

Kommentera