Appar för fotbollsintresserade

31 oktober, 2019 - Gästskribent

Fotboll idag är ett intresse som pågår dygnet runt. Sänds det inte på TV eller radio kan vi läsa de senaste nyheterna online inom minuter efter att de har hänt. Vi kan se livestreaming och diskutera fotboll med andra fans över hela världen, dygnet runt. 

Leeds United Official app

Det finns några riktigt bra appar man kan använda sig av för att se till att man inte missar några magiska ögonblick. Ett exempel är Leeds United-appen, som låter dig ta med bruset från publiken från Elland Road var du än är. Där har du tillgång till alla de senaste nyheterna och videor från hela klubben. Du kan se höjdpunkter från matcherna, intervjuer, spelarprofiler och mycket annat. De flesta fans anser att Leeds United-appen är ett måste för alla som vill hålla sig uppdaterade. Man kan bland annat se allt detta för varje match:

  • Live textkommentarer minut för minut
  • Laguppställning
  • Senaste poäng från mästerskapet
  • Live matchstatistik

Självklart hittar du även all statistik du kan tänka behöva. Det finns också ett par bonusfunktioner, som en nedräkningsklocka till nästa Leeds-match och bakgrundsbilder till iPhone.

Rugby

Många Leeds-fans i Storbritannien följer även ställningen i rugby, en sport som utvecklades parallellt med fotboll i landet på 1800-talet. Fan-appen för Leeds rugbylag Rhinos är det bästa sättet att hålla sig uppdaterad med klubben med de senaste nyheterna och resultaten. Den gör det möjligt att se live-action från andra perspektiv i publiken. Du kan även läsa och publicera kommentarer live under pågående match. Du får klubbnyheter och kan diskutera privat med andra fans. Det finns även en hel del bra spel för rugbyfans, bland annat på Storspelare.

Premier League app

Premier League-appen är gratis att ladda ner, och det är en självklar följeslagare till världens mest bevakade liga. Här kan du hantera ditt alldeles egna Fantasy Premier League-lag, se statistik från 27 år tillbaka och se några av de största ögonblicken i ligans historia. Du hittar även videor med några av världens bästa spelare, fördjupade profiler för alla spelare som har spelat för en Premier League Club samt självklart även alla resultat och tabeller. När det är matchdag bjuds det på försnack, kommentarer och uppdateringar. Det går även att få push-notiser på diverse olika händelser, och appen är helt gratis.

Fotboll.com

Om du letar efter en svensk app för fotboll så har fotboll.com en komplett app för och av fans. Här kan du se i stort sett allt inom sporten. Du kan följa fler än 2200 lag, deras matcher och se all deras statistik och historik. De har information om de största ligorna, cuperna och om alla internationella mästerskap. Det är enkelt att få en överblick över både matcher och favoritlag.

Om du letar efter statistik och ställning i pågående matcher så är appen från fotboll.com ett bra alternativ. De har riktigt bra verktyg; det är enkelt att söka, och det finns mycket information. Du kan bland annat läsa om hur lagen presterar på matcher på hemmaplan respektive bortaplan och vilken spelare som har flest röda kort. En annan smart funktion är den kompletta TV-tablån för fotboll, där du hittar precis allt som sänds.

Kommentera