Barrow: Det fanns ingen chans att jag kunde tacka nej

3 februari, 2017 - Fredrik Karlsson

Modou Barrow blev januarifönstrets sista värvning och även fast övergången dröjde var yttern länge sugen på att spela inför publiken på Elland Road.

Den förre Östersundspelaren har hos Leeds fått dra på sig tröja nummer 27 och kan komma att få debutera redan på söndag när Leeds möter Huddersfield. Men om saker och ting hade klaffat bättre kunde en övergång blivit av redan i somras enligt 24 åringen.

-Jag var medveten om intresset från Leeds redan i somras och var redo att komma och hjälpa laget, men tyvärr blev det inte av. Nu är jag dock äntligen är och jag är redo att köra på.

-Det var ett enkelt beslut när jag hörde om Leeds. Jag har jobbat under Garry Monk förut och han är en väldigt bra manager, han är bra att jobba med och han känner mig som spelare.

-När man ser fansen på tv och på plats så kan man se hur enorm den här klubben är och det fanns ingen chans att jag kunde tacka nej. De reser till bortamatcherna i mängder och sättet som de stöttar laget på gör mig verkligen peppad.

– Jag har uppenbarligen kommit hit för att spela och kommer ge 100 % på planen för grabbarna, kämpa till slutet och ge allt jag har.

Kommentera