Betta på att Leeds kvalificerar sig hos Bethard

30 april, 2019 - Gästskribent

Det har varit en tuff period dom senaste veckorna för Leeds men än lever hoppet om en återkomst till Premier League. Nu gäller det att ladda batterierna och samla kraft för ett stundande playoff. Att säsongen förlängs ytterligare innebär att du erbjuds chansen att betta på ditt favoritlag i ytterligare matcher denna säsong.

Spela på att Leeds kvalificerar sig hos Bethard

I skrivande stund är Leeds det lag som är favoriter till att plocka hem den sista platsen till Premier League. Oddsen är dock jämna och är du intresserad av att placera ett spel på att det är just Leeds som står som slutsegrare den 27:e maj på Wembley så kan vi rekommendera dig att göra det hos Bethard. Spelbolaget anser att Leeds för tillfället har 36% chans till att vinna Championship-finalen vilket därmed ger dig oddset 2.80.

Ytterligare anledningar till att spela hos Bethard är många. Spelbolaget har på kort tid tagit stora kliv på bettingscenen och är idag ett av dom populäraste spelbolagen på marknaden. Faktorerna till att Bethard lyckats etablera sig på denna konkurrenskraftiga scen är många men främst pga deras:

  • Höga utdelningsprocent
  • Stort utbud
  • Bra välkomstbonus

Höga odds hos Bethard

Tack vare att Bethard kan erbjuda så pass höga odds jämfört med sina konkurrenter och samtidigt erbjuda över 95% i utdelningsprocent så har man blivit en favorit hos många som älskar att betta.

Bethard erbjuder ett brett utbud av spel

Förutom att Bethard täcker alla stora events inom sportvärlden så har du även möjlighet till att spela på mindre ligor och sporter hos spelbolaget. Som vi nämnde ovan så erbjuder Bethard även olika långtidsspel. Så är du ute efter att betta på att t.ex. Leeds når Premier League är Bethard ett spelbolag för dig.

Få en bra start hos Bethard

En väsentlig del i val av spelbolag är ofta vad för välkomstbonus som erbjuds. Hos Bethard kan du ta del av en generös bonus – 500 kr utan omsättningskrav!

Börja din betting med Unibet

Svenska Unibet erbjuder även dig chansen att betta på att Leeds når Premier League. Spelbolaget håller dock Leeds som lite större favoriter jämfört med Bethard och i skrivande stund får du 2.50 x pengarna på att Leeds spelar i Premier League nästkommande säsong. Att oddset är lägre hos Unibet en andra spelbolag är något som kan få dig att fundera om Unibet är ett spelbolag för dig. Men bortser man från att oddsen inte är lika generösa som hos t.ex. Bethard så kan vi konstatera att Unibet är ett spelbolag som erbjuder många andra positiva delar för dig som spelare. Faktum är att Unibet är ett av dom ledande spelbolagen på marknaden och mycket pga. att dom har en nästintill komplett produkt. Förutom att du erbjuds chansen att betta på mängder av olika sporter och spelformer så kan vi även berömma spelbolagets förmåga att leverera en användarvänlig sida, oavsett om du använder mobil eller dator.

Skapar du konto hos Unibet får du till en början chans att ta del av deras bonus – 200% upp till 2000 kr. En välkomstbonus som är fullt möjlig att omvandla till riktiga pengar då omsättningskravet är 5x pengarna. Har du några funderingar kring hur bonusen fungerar kan du alltid höra av dig till deras hjälpcenter där du kan få svar på dina frågor.

I dagsläget finns det över 80 st spelbolag i Sverige som du kan betta på. Dom två som vi belyst i denna text är våra favoriter men det finns självfallet andra spelbolag som erbjuder det du eftersöker inom din betting. Missa inte att besöka Bettingstugan.se för att få de senaste speltipsen och aktuella recensioner av spelbolag.

Kommentera