BILJETTER

Biljetter

Biljetter kan köpas antingen online, på telefon +44 (0) 0871 334 1992 eller på plats vid Elland Roads Ticket Office. Vid onlineköp registrerar man sig enkelt på Leeds Uniteds hemsida och väljer önskade biljetter och vid telefonköp bör du se till att ha ditt betalkort till hands. I samband med biljettköpet kan du välja att få biljetterna hemskickade till dig, eller att du hämtar ut dom vid Ticket Office på matchdagen.

Under klubbens tid i The Championship har man snittat någonstans kring 25 000 åskådare och biljetter har därmed sällan varit ett problem att komma över. I dagsläget säljer man emellertid över 30 000 per match och det kan vara en god idé att vara ute i tid om man vill ha bra platser. Klubbens matcher är uppdelade i kategorierna A, B och C där priserna varierar något. En biljett (vuxen) kan kosta allt mellan £21 och £42 beroende på kategori och sektion.

Vill man uppleva god stämning under match rekommenderas någon av kortsidorna – Revie eller South Stand. Planerar du att åka med familjen kan emellertid familjeläktaren East Stand vara att föredra, dels för språket men också för sikten.

 

Bortamatcher

Biljetter till bortamatcher kan vara knepigt att få tag på då Leeds United har ett stort bortafölje. Ett krav för att kunna köpa en bortabiljett via Leeds officiella hemsida är ett Membership som i dagsläget kostar £40 för Gold Membership. Medlemskapet gäller för en säsong.

Köp biljetter genom LUSS

Som medlem i Leeds United Supporters Sweden kan du köpa matchbiljetter genom oss under säsongen 2018/19! Vi tar inte ut några extra avgifter, utan det är ordinarie biljettpriser som gäller.

Varje medlem har rätt att köpa 5 st biljetter per match och vi kan garantera biljett till samtliga hemmamatcher i seriespelet, förutsatt att man är ute i god tid.

Klubben brukar starta försäljningen ca 2 veckor innan match och vi beställer då omgående. När vi sedan fått hem biljetterna skickas de direkt med posten och dyker upp i er brevlåda ca 1 vecka innan matchen äger rum.

Kontakta oss på biljett@luss.se om du är intresserad av att köpa matchbiljetter eller vill ställa frågor till Steen som är biljettansvarig.

Tänk på att få med följande information när du vill köpa biljetter:

  • Namn
  • Ålder
  • Medlemsnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Antal biljetter
  • Match/matcher