Bli medlem i LUSS säsongen 2015/16

15 december, 2015 - Robin Persson

medlemlogo

Hej på er! I början av året meddelade eldsjälarna Christer och Helene att de trappar ner sitt engagemang i LUSS och supporterklubben lades tills vidare vilande. Nu kör vi emellertid igång igen med ett nytt styre och nya idéer.

Ett stort tack skall riktas till Christer och Helene som var med och startade upp LUSS för snart tio år sedan, och som sedan dess drivit supporterklubben och engagerat sig. Många har kommit och gått, men de har alltid funnits där och kört på i ur och skur. Nu återupptar jag (Robin) verksamheten och jag kommer inom kort presentera fler namn som kommer att vara till min hjälp.

Christer och Helene kommer fortsatt vara med på ett hörn och hålla i våran årliga medlemsresa.

Vad som är på gång.
Något det pratats om i många år är behovet av en egen hemsida för LUSS. Det för att vi skall kunna erbjuda våra medlemmar en mer kvalitativ rapportering kring Leeds United, men också för att underlätta för oss som jobbar med supporterklubben då arbetsbördan är stor om man jobbar med det ideellt och har både jobb och familj. Jag har suttit i möte med en Webbyrå i Sandviken som skissat på ett prisförslag åt oss. I dagsläget finns det lite pengar i kassan, men 60-talet medlemsavgifter krävs för att finansiera hela projektet. Något som inte känns omöjligt med tanke på att vi tidigare haft över 300 medlemmar. Detta är alltså en engångskostnad och sedan kommer driften av sidan att ligga på mellan två till tretusen kronor per år.

Vad är då fördelarna med en ny hemsida?
En mindre webbshopp kommer förenkla försäljningen av våra souvernirer och tanken är att man så småning om också skall kunna köpa medlemskap i LUSS i just webbshoppen.
Vi kommer kunna skicka ut nyhetsbrev och massutskick för alla registrerade medlemmar på sidan utan att rensa i mail-listor och hålla de ständigt uppdaterade.
Ett trådforum med sektioner för exempelvis Resor till England och Tipstävlingar, Utlottningar etc gör att vi enklare kan nå ut till våra medlemmar och även organisera oss.

Sen tar folk väldigt ofta kontakt med mig på min privata mailadress och ställer frågor om Leeds, Hotell, Tåg och Flygbiljetter etc. Massvis med information och tips om detta kommer förstås finnas på den nya sidan som kommer att hållas ordentligt uppdaterad. Den kommer dessutom att vara kompatibel med såväl surfplatta som mobil.

Förslag och önskemål mottages jättegärna på vår Facebooksida, alternativt här på Revie Stand då allas åsikt är viktig för att så många som möjligt skall bli nöjda med vårt kommande hem för svenska Leeds supporters. Den nya sidan kommer förhoppningsvis att lanseras i början på 2016.

Medlemskap Säsongen 2015/16.
Vill ni vara med och stödja LUSS denna säsong så är det samma priser som förra säsongen som gäller.
Medlemskap: 150:-
Familj*: 250:-
*Personer på samma bokföringsadress.

Betalning (OBS! nytt kontonummer samt mailadress)
Man kan välja att göra betalningen på två olika sätt, men kom ihåg att oavsett vilket så måste du skriva ditt namn så vi vet vem det är som har betalat.

För er som har Swish betalar man till: 123 471 84 74

Annars kan man också göra en Överföring genom Internetbank till clearing nummer8103-4 och Kontonummer 924 879 804-4 (Swedbank).

Därefter skickar du ett mail till LUSS1919@gmail.com med namn och adress på de personer du betalat medlemsavgift för, detta för att vi skall kunna skicka ut eventuella priser och souvernirköp till er.

Då jag för tillfället jobbar ensam med administrationen hoppas jag ni kan ha lite överseende med att det kan ta någon dag innan erat namn dyker upp på medlemslistan, dvs jag har hunnit bekräfta att betalningen har kommit in. Vi kör enbart med en Medlemslista på internet den här säsongen, så kan vi satsa på ordentliga snygga medlemskort till kommande säsong, annars blir det för mycket jobb för mig att hålla på med allting själv.
Då Christer har massvis med souvernirer kvar sedan han drev LUSS satsar vi istället på att ha mängder med tävlingar och utlottningar av LUFC och LUSS-prylar! Hoppas det här låter okej och tveka inte att höra av er om ni vill vara med och hjälpa till!. Folk har redan kontaktat mig och vill vara med och bidra, kul!

Vänliga hälsningar
Robin

Källa : http://www.svenskafans.com/england/leeds/

Kommentera