Bridcutt nöjd med återkomsten

16 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Efter många turer fram och tillbaka har skotten Liam Bridcutt äntligen återvänt till Elland Road och han menar att klubbens ihållighet i värvningsprocessen rodde affären i hamn i slutändan.

Under försäsongen har det blivit sparsmakat med fotboll för Bridcutt i Sunderland och mittfältaren ser nu fram emot att åter spela regelbunden fotboll.

Det känns bra att vara tillbaka. Det har tagit lång tid men nu är jag väldigt glad över att vara här och ser bara fram emot att spela fotboll igen.

Jag trivdes bra här förra säsongen. Grabbarna fick mig att känna mig väldigt välkommen och det är en klubb som jag har gillat att spela för. Jag var väldigt glad här och det var klubbens ihållighet som fick mig att känna mig önskad, och det är alltid en bra sak.

– Varje gång jag springer ut för Leeds kommer jag ge 110 % och jag siktar på att bli bättre varje vecka. Jag kan inte vänta till att få komma tillbaka ut på planen.

Garry Monk är nöjd med värvningen och understryker betydelse av den ledarförmåga som Bridcutt bidrar med.

Jag är väldigt nöjd med att få klart affären. Liam tar med sig stor erfarenhet och en hög nivå av kvalitet till gruppen och det är något som vi behöver.

Han har den där delen av ledarskap och personligheten som kommer hjälpa den här gruppen. Jag är väldigt glad över att han kommit hit, jag vet vad han är kapabel till.

Kommentera