Dallas åter tillgänglig

24 november, 2016 - Fredrik Karlsson

Efter fem veckors skadefrånvaro ser lagets mittfältare Stuart Dallas fram emot att åter ta sin plats i truppen till helgens bortamatch mot Rotherham.

Nordirländaren hade en permanent plats på vänsterkanten fram till skadan. Sedan dess har framför allt Doukara och Roofe tampats om platsen. Till helgen är Dallas dock tillbaka, och med förhoppningar om en startplats.

Dallas fick en timmes speltid för U-23 laget i måndags och berättade att det kändes bra att få speltid igen.

Det är alltid bra att få speltid. Jag har varit borta under de senaste fem veckorna och ledningen ville att jag skulle få kliva ut och röra på mig i måndags. När du är skadad så är det tufft, det är en ensam plats där du tränar för dig själv ibland. Men du måste bara fortsätta jobba hårt och hålla huvudet nere, det tar verkligen fram din mentala styrka.

– Jag blir bara komma bli piggare och bättre ju mer minuter jag spelar och jag ser fram emot helgen nu.

För den som missat det sänds helgens match på Viaplay.

Kommentera