Direktuppflyttning ingen omöjlighet för Roofe

29 december, 2016 - Fredrik Karlsson

Han glänste mot Preston senast. Nu ser Kemar Roofe fram mot den avslutande halvan av säsongen och möjligheten att nå hela vägen upp till Premier League.

I Pablo Hernandez skadefrånvaro har Kemar Roofe fått axla den centralt offensiva rollen på mittfältet. På de senare matcherna har engelsmannen sett allt mer tillfreds ut med sin position och säsongens bästa insats kom senast i 4-1 segern mot Preston där han stod för ett mål och två framspelningar.

Efter åtta segrar i sina tio senaste matcher sjuder laget av självförtroende och Roofe berättar att man känner att ingenting är omöjligt.

Det är lugnt i omklädningsrummet. Vi är lågmält självsäkra men vi tar det så klart en match i taget. Vi låter oss inte ryckas med utan koncentrerar oss på oss själva.

När han blir tillfrågad om laget kan nå direktuppflyttning ser Roofe positivt på möjligheterna.

Självklart. Varför inte? Om vi fortsätter vinna vecka efter vecka så får vi se var vi hamnar och om vi kan klättra förbi lagen ovanför oss. Det är när du börjar titta på lagen ovanför dig i tabellen som du brukar få problem. Men jag vet att så länge vi fokuserar på oss själva så kommer det gå bra.

Kommentera