Doukara: Jag är inte den bästa spelaren, men jag är väldigt målmedveten

1 november, 2016 - Fredrik Karlsson

Souleymane Doukara berättar i Yorkshire Evening Post om tiden under Garry Monk och om hur han var väntat på sin chans att visa vad han går för.

Det har varit en bra vecka för Leeds, och inte minst för Doukara som imponerat ordentligt. Först stod 25 åringen för en stark insats mot Norwich där han bland annat spelade fram Antonsson till dennes mål. Den insatsen följdes upp med ett matchavgörande inhopp mot Burton senast där han först fixade en straff och sedan på stopptid satte ett mål själv.

Fransosen har fått sparsamt med speltid hittills under säsongen men hoppas på att nu kunna spela en större roll i lagets frammarsch i ligan.

I början av säsongen var jag inte i bästa form och han (Monk) sa att jag behövde bli det eftersom jag skulle kunna bidra med något och spela en stor del i laget.

 – Jag väntade på det här målet eftersom jag är en anfallare och alla anfallare vill göra mål och göra skillnad. Det var ett av mina bästa ögonblick. Jag har inte gjort mål (på Elland Road) sedan januari så att få näta framför hemmapubliken var en väldigt bra sak.

 – Jag är inte den bästa spelaren, men jag är väldigt målmedveten och det var därför jag hoppade in och presterade så pass starkt.

På lagets framtida chanser våga Doukara dock inte sia, men medger att man börjar känna av supportrarnas förhoppningar.

Jag kan inte säga något (om målsättningarna) för tillfället. Vi har många matcher kvar. Fansen börjar tro, men vi behöver vara fokuserade.

Kommentera