En julhäsning från LUSS

23 december, 2020 - Stonefree

Hej Alla Lussare!

Vi vill passa på att önska er alla en riktig god jul och gott nytt år! Hoppas att vi kan fortsätta att tjusa alla fotbollsälskare med vår offensiva fotboll även under våren 2021. Vi har just nu tyvärr hamnat lite i en svacka. Detta är skriven innan kvällens match mor Newcastle, hoppas vi vinner,  men när vi ibland gnäller och förbannar våra hjältar, ska vi alltid komma ihåg att för 2 år sedan var de flesta medelmåttiga Championship-spelare, som vi även då hade årsikter om att de nog inte höll klassen för att spela i Leeds vita tröja.  Det vi ser på många av våra spelare just nu är att det är svårt att kliva högre upp på karriärstegen, vilket gör att de står på en vinglig plattform där det är svårt att prestera på högre nivå, och när formsvackan kommer syns det tydligt. Sedan bli det ju inte bättre av att 2 utav våra 4 stora nyförvärv är skadade.  Det viktigaste är att vi vinner de viktiga matcherna mot de lag som vi ska ha bakom oss, när serien är slut i Maj! Det gäller att ha tålamod!

Vi är otroligt glada att så många har blivit medlemmar i vår supporter klubb, det är rekord på antal medlemmar sedan starten 2006. Vi är i dagsläget hela 894(!) medlemmar. Vad som är väldigt tråkigt – och som alla vet, är ju att vi inte kan ge er något speciellt tillbaka för era medlemspengar denna säsong i dagsläget. Vi storsatsade på inköp av medlemskap i LUFC, för att kunna hjälpa er att billigt köpa matchbiljetter. Men med lite tur kanske det är fans tillbaka i februari och fullt(?) på Elland Road innan säsongen hinner ta slut. Ni som har bokat lån av kort kommer att få numren på korten inom kort. Ni som inte bokat lån av kort och är optimistiska inför framtiden kan ju mejla mig (Steen) och fråga efter kort. Samtidigt hoppas vi att ni även i fortsättningen vill stötta supporterklubben när vi har kommit över det här eländet som vi kämpar med just nu. För vi räknar med att köra för fullt 2021/22 med många Svenskar på plats på Elland Road på varje hemma match.

Så ännu engång en riktig god Jul och gott Nytt år, glöm inte att ta hand om och vara rädda om varandra. Ett mega stor WALLAMOT önskar Robin Persson o Steen Hansen

Som en liten tröst, tänkte vi köra ett lite mellandags-tips mot Burnley. Vi har då inte mindre än 3 stycken hemvändare i Bailey Peacock-Farrell, Charlie Taylor och Chris Wood. Tror det kan bli en spännande tillställning. Vi tävlar två matchtröjor till de två som kommer närmast i sina tips.

Jultipset

Gäller resultat fulltid

  • Resultat halvtid
  • Första mållskytt (gäller båda lagen om någon vill tippa Burnley spelare)
  • Tiden då första målet görs?
  • Antal gula kort i matchen, gäller båda lagen. (Direkt rött räknas inte)

GLÖM INTE ATT SKRIV STORLEK PÅ TRÖJAN!

Skickas till mrsteenhansen@msn.com innan matchen börjar 27/12. Är det flera som hamnar på lika många rätt och tid mm. Lottas tröjorna ut bland dom som hamnar på samma

Kommentera