En LUSS-update

27 december, 2017 - Robin Persson

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin jul tillsammans med släkt och vänner och hunnit med att koppla av i allt stressande. Leeds United har äntligen fått upp farten igen och jag tror vi går ett mycket spännande 2018 till mötes! När låg vi senast så här bra till i seriespelet efter december månad? Förhoppningsvis kommer lite nyförvärv in när transferfönstret öppnar och vi får se en rejäl satsning för uppflyttning.

Jag tänkte ta mig tid att uppdatera lite om vad som skett kring LUSS den senaste tiden, men också vad som är på gång.

Medlemskap

Vi har nu passerat 400 medlemmar i LUSS, trots att jag inte på långa vägar hunnit gjort lika mycket reklam för supporterklubben som förra året på sociala medier. Riktigt starkt! Kan vi slå fjolårets notering på 481 stycken?

Webbshoppen

En ny produkt har nyligen inkommit i form av vår riktigt snygga pin! Den går att köpa för 40kr styck och frakt är då inkluderad i priset.

Betalningsalternativ

Sedan en tid tillbaka har vi utökat med betalningsalternativet Bankgiro för att underlätta att bli medlem i supporterklubben. Glöm inte att lägga er order i webbshoppen innan betalning, annars får jag inte era kontaktuppgifter såvida ni inte mejlar mig dessa.

Bankgiro: 5222-1785
Swish: 123 471 84 74

Medlemsresan

Jag har inte hunnit fyllt i alla namn ännu, men minns jag inte helt fel är 36 stycken redan anmälda till resan i början på April. Mer info om den finns att läsa här.

Medlemsträff i Stockholm

Vi planerar för en stor medlemsträff i Stockholm kring februari/mars och hoppas kunna återkomma med mer information om detta inom den närmsta veckan!

Officiell supporterklubb?

Jag har äntligen fått tag i kontaktuppgifter för att kunna kontakta Leeds United och ställa frågan angående officiell supporterklubb. Det vill säga: vad är fördelarna med detta och vad krävs av oss (LUSS) för att göra det möjligt? En uppdatering kommer förstås när jag har svar på dessa frågor och förhoppningen är att beslut skall kunna tas inför nästa säsong.

Hemsidan

En Live/match-chat kommer att tas i bruk redan till helgens möte med Birmingham för att se om det är något vi bör satsa (betala) för att implementera på hemsidan fullt ut. En artikel med info om detta kommer upp på lördag förmiddag.

Sist men inte minst vill jag åter igen passa på att tacka Fredrik som gör ett enormt jobb med hemsidan och lägger ned åtskilliga timmar på att förse oss med nyheter kring Leeds United! Utan honom hade jag inte haft tid att driva hemsidan som den är utformad idag. Vill man hjälpa oss med nyhetsrapportering går det utmärkt att ta kontakt oss via info@luss.se och berätta lite om sig själv. Vår ambition är förstås att kunna förse er med så mycket nyheter och matchrapporteringar runt Leeds United det bara går.

 

1 Kommentar

Kommentera