En uppdatering

20 mars, 2020 - Stonefree

Det har ju inte undgått någon att vi är drabbade av Corona-virus i hela världen. Detta medförde att vår medlemsresa blev inställd, vilket förstås är väldigt väldigt tråkigt. Men ibland råder man tyvärr inte över världssituationen.

Vet att många kommer få stå för mycket av kostnaden för resan. Angående biljetterna till matcherna är det ju bara att avvakta vad som som händer. Blir matcherna av, är det kanske några som reser iväg. Men det blir ingen ny Luss-resa denna säsong. Det är ju inte helt fel att kanske få tillbringa ett gäng sköna dagar i Leeds i Juni månad, det är ju inget man brukar göra.

Räknar med att alla som bokat guldkort och säsongskort kommer att höra av sig när vi vet vad som händer. Blir det spel gäller självklart korten till de matcher som ni har bokat, även om det är andra datum som gäller.

Angående tipset så är det likadant där. Vi avvaktar och ser vad som händer. Men skulle det bli så att det inte blir mer spel denna säsong, så är det tabellen som den ser ut nu, inklusive extra tipsen (Målskytt, assist mm) som gäller som sluttabell.

Kommentera