Evans har tröttnat på att vänta

26 maj, 2016 - Fredrik Karlsson

sevansAtt Leeds har försökt få till samtal med Bristol Rovers tränare Darrell Clarke är sedan tidigare bekräftat. Och nu spekuleras det hejvilt om vem som ska träna laget nästa säsong. En sak verkar åtminstone nästintill säker: Det blir inte Steve Evans.

Skotten går idag ut i media och beklagar sig över situationen där klubben inför öppen ridå jagar nya namn till att leda klubben, allt medan Evans själv fortfarande står under kontrakt som manager för klubben.

– Efter en massa samtal från pressen och ytterligare möten med mina rådgivare har det blivit uppenbart för mig att tiden är inne för Mr. Cellino att berätta för mig att jag inte är hans huvudtränare till nästa säsong.

– Jag är säker på att jag skulle leda oss till uppflyttning, så jag antar att målet nu är bli mästare.

Många, även Evans själv, tycktes tro att beslut kring dennes framtid skulle presenteras efter det styrelsemöte som ägde rum förra veckan. Inget beslut kom då och såvida Cellino inte lejer ut uppgiften att meddela Evans att han inte får stanna kvar i klubben så lär det dröja ytterligare några dagar då italienaren för tillfället befinner sig i Italien.

Kommentera