Förstärkning på tränarsidan

2 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

beattie
Det är inte bara spelare som börjar trilla in på Elland Road för tillfället, utan man arbetar även aktivt med att spetsa tränarstaben och det senaste tillskottet presenterades här om dagen.

Och det är ingen mindre än den förre landslagsanfallaren James Beattie som kliver in som tränare i A-laget. Beattie arbetade, precis som Pep Clotet, tillsammans med Monk i Swansea och har stått utan jobb sedan han lämnade Liberty Stadium i december förra året.

Förutom tiden som hjälptränare i Swansea har engelsmannen även varit manager för League Two klubben Accrington Stanley i ett år.

Som de flesta andra har Beattie insett potentialen som finns hos Leeds och anser sig själv vara rätt person till att hjälpa klubben realisera denna.

Jag har arbetat med Garry och Pep förut och jag vet hur de arbetar med höga standarder och vilka värderingar de för in i klubben. Den här klubben har gränslös potential till att bli vad den än vill bli och vi ser det som en utmaning.

Vi kommer arbeta mycket med det taktiska, fysiska och tekniska och förhoppningsvis kommer det att föra in spelarna på en bana som leder till att ta Leeds tillbaka där de hör hemma.

Kommentera