Besviken men inte knäckt!

Posted In: Gelderd End
 • Stonefree
  Stonefree on: 3 maj, 2017 kl. 10:12 #11317

  Jaha, då är säsongen slut, vist det är en match kvar, men den har ingen betydelse, för utgången. Jag skrev en större artikel, när vi hade spelar runt 25% utav säsongen, där jag sågade mycket utav Leeds spel. Spelare som underpresterade med mera. Men vartefter säsongen sakta men säkert gled framåt, så reste vi oss, mycket tack vara Green och ett försvar som kämpade som djur i match efter match. När februari övergick i mars, fanns det drömmer om att gå upp direkt, spelet var inte där 100%, men vi kämpade i matcherna och la oss aldrig ner och dog, vilket gjorde att vi fick poäng eller vann de flesta av våra matcher.
  När Pedraza drog in 3-1 till Leeds den 3/3. Då var det 25% kvar av säsongen, jag bokade matcher och for fram och tillbaks till. England, bokade upp hotell i London till 29/5 för finalen, för dit skulle vi gå, det var våran säsong, inget absolut inget, kunde hindra oss från att komma till PL nästa säsong. Jag är ingen överdriven positiv människa när det gäller Leeds, utav en anledning som alla som håller på Leeds vet varför. Men nu ryktes jag med i ett lyckorus som inte har hänt på många, många år.
  Vad hände?
  Jo det började helt okej, jag drog till London för Fulham Leeds, en nyckelmatch med stort N. Det började bra, vi hade ett par chanser i början av matchen och fick tidigt ledningen med 1-0 efter ett självmål. Sedan tog det stopp vi blev fulständigt utspelade vi fick inte låna bollen, tror det slutade med 73% – 27% till Fulham. Försvaret slet som djur för att hålla rent framför Green, som dessutom själv gjorde en fantastisk match. Men i 95 minuten small det. Men det gjorde inget, vi hade fått den poängen vi hade kommit för att hämta. Vi var med 10 matcher kvar, 8 poäng förre Fulham, visst de hade en match mindre. Men den måste ju vinnas om de ska få häng.
  Sedan vet jag inte vad som händer med Leeds som lag. Vist vi vann 2 utav de 10 sista matcherna. Men spelat var ju som bortblåst. Vi var inte i närheten av att ta poäng i flera utav våra förluster. Man märkte att våra spelare blev sämre och sämre. Efter Reading, som jag såg på TV, blev jag jävligt orolig. Men Monk sa att det inte skulle upprepas, vi tar nya tag mot Brentford på tisdag, alla spelare var så besvikna över att de hade spelat så dåligt. Vi vet ju alla vad som hände där. Värsta skiten jag har sett. Men Monk försvarade sig och laget direkt och sa att vi är fortfarande i en stark position och ingen hade räknat med att vi skulle vara där vi är nu, när säsongen började. Helt rätt, men att han inte förstod att detta inte kommer att gå vägen om vi inte provar något nytt. Men så skedde inte, vi harvade på med den tron att det löser sig.
  Jag gillar Monk och hoppas verkligen han stannar, vi måste ha en maneger som kan bygga upp laget och få lite tid till det. Men jag är ändå väldig besviken på honom, när han inte provar något nytt, när han märker att spelet har låst sig totalt, vi var ju inte i mitten av säsongen, utan vi stod inför a ”Battle of Britania” där vi var 5 lag som slogs om 4 platser. Sedan närmade vi oss den där förrädiska 7:e platsen lite för fort och alla vet att hamnar man först där med endast några omgångar kvar, är man ju den svaga länken. De andra lagen vädrar morgonluft och går ut och smällar på i 90 minuter match efter match.

  Jag har brutit ihop nu och håller på att samla krafter till säsongen 2017-18. Hoppas vi kommer att ha ett slagkraftigt lag och att vi är med uppe i toppen direkt från start, det betyder så mycket. Nu blev vi av med Newcastle, men får ner Sunderland, det blir inte lätt. Dessutom har vi flera lag som är besvikan på sina säsonger som säkert kommer att förstarka under sommaren, som Aston Villa, Norwich, Derby och minst någon utav Fulham och Reading. Det gäller att varva rätt spelare nu. För den här serien blir bara tuffare och tuffare för varja år!
  Mitt facit blev 13 matcher under säsongen. 6 hemma och 7 borta. Det är inget smickrande 2-2-9 blev det. Vinsterna kom mot Derby och Bristol C, båda hemma. Alla förlusterna jag har bevittnat live, har varit under all kritik, många av dem dessutom mot på pappret mediokra lag.

  MOT till alla och hoppas ni får en varm och skön sommar!

  Årets match: 1-0 hemma mot Derby vi ägde matchen från första till sista spark, tror vi hade 25 avslut i den matchen.

  Årets sämsta match: Borta mot Brentford, vi hade inte ett rätt på hela matchen, sämste jag har sett på över 2 år.

  Årets hemmapublik: 1-0 hemma mot Derby 25 000 lät som 40 000 tusen.

  Årets borta publik: Borta mot Fulham över 7000 Leeds supportrar som hoppade och sjöng i 90 minuter så jag trodde läktaren skulle ge efter.

  Årets hemmapublik besvikelse: 0-2 hemma mot Newcastle fullsatt 36 000 men efter 20 minuter dog stämningen mer eller mindre. Det lät ofta som det var max 20 000 tusen.

  Årets spelare: Helt klart Wood, att göra så många mål, med tanke på att han ligger på topp ensam, är en bedrift.

  Årets flopp inlåningen: Barrow, Grimes och Pedreza. Varför?

  Årets flopp värvning: Måste ju vara Antonsson, som var Monks första värvning i klubben.

  Årets hade hoppats på mer: Bridcutt och Philips, har både 2 varit riktigt dåliga och är en stor orsak till att vi inte blev bättre än 7.a.

  Årets bråk: Hemresan med tåget från borta matchen mot Derby.

  Årets Uppladdning: På Gotham Town i Newcastle, jävla vilket drag.

  Året borta arena: Cravern Cottage, måste vara en av England snyggaste, med Themsen rinnande utanför.

  Årets sämsta arena: Borta mot Brentford, riktig ståplats, men folk sprang ut och in hela tiden, så det kändes som man stod på Kings Cross i myllertid. Det är inget roligt då, tror de gick ut och rökte hela tiden.

  Årets stad utanför Leeds: Det får bli Newcastle eller Bristol, svårt val.

  Årets helvetes, jävla skit: När Fulham gjorde mål i 94:e minuten till 1-1.

  Årets helvetes så jävla gött: När Wood drog in 1-1 mot Newcastle i 95:e minuten.

  Årets mål: Doukara´s 2-0 mot Burton Hemma.

  Årets positiva överraskning: Berrardi visade i många matcher vilken bra back han är.

  Årets snackis: Pontus Jansson alla dagar i veckan. Mannen vet hur man ska dra en slipsten. Han är bra, men kanske inte riktigt så bra, som vi fans gör honom. Han har varvat bra och dåligt väldigt friskt under säsongen.

  Årets Sista säsongen i Leeds: Taylor, Wood, Barrow, Grimes, Pedreza, alla dessa herrar är ”gone forever”

  Årets förnedring: Utslagna av ett amatörlag i cupen, en ren katastrof! Så många skulle visa så mycket och det blev inget.

  Årets Bästa: Att att varje säsong få träffa en massa nya vänner på resorna, alltid lika kul.

  Årets nästa säsong: Hoppas Monk stannar, hoppas Monk skrotar 4-2-3-1 om inte vi får in minst 4 riktigt bra mittfältare. (Kolla på Tottenham) så ska det systemet utföras. Hoppas vi får behålla hela försvaret – Taylor. Hoppas vi inte måste börja om från början igen.

  Inför Årets Säsongen 2016-17: Vart vi tippade utav Engelsk press att komma på 16-18:e plats. Så 7:e platsen är inte fy skam, men ändå den topplacering ingen vill hamna på.

  Profilbild
  Plyma on: 3 maj, 2017 kl. 11:36 #11318

  Stonefree //
  Lysande, som alltid bra skrivet och tänkvärt.
  Det har varit tungt en stund nu på slutet, men vi får samla ihop oss kämpa på.
  Hoppas nu att beslut tas snabbt om Monk ska vara kvar,
  vilket han gärna får vara, samt att våra “scouter” får utdelning.
  Fast det undras ju ibland om nån är ute o spanar.

  M O T

  Profilbild
  Thord G on: 3 maj, 2017 kl. 12:10 #11319

  Trevlig läsning Stonefree.
  I alldels för många matcher var anfallsspelet för dåligt efter jul.
  Vilket betyde att försvaret fick dra ett för tungt lass o till slut blev det för mycket för dem o de orkade inte.

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 3 maj, 2017 kl. 20:29 #11320

  en bra säsong, dock med en för dålig start och en för dålig avslutning därimellan riktigt riktigt bra. nu är det bara att ladda för en ny säsong och lägga rätt pusselbitar så det inte blir som för drygt 10 år sedan då vi var i playoff final för att säsongen därpå åka ur championship, hoppas vi nästa säsong har en plan b på anfallsspelet och har mer ess i rockfickan

  Profilbild
  Thord G on: 4 maj, 2017 kl. 12:29 #11322

  Tycker att gör vi en riktigt riktigt bra säsong så är vi minst topp 6.
  Annars är vi inte riktigt riktigt bra.
  Hänger iofs på vilka förutsättningar man har men de vi haft denna säsongen har ju varit bra.
  Har väl haft både ock när det gäller resultaten.

  Profilbild
  Robin Persson on: 7 maj, 2017 kl. 13:13 #11331

  Ja sedan i vintras har ju spelet rasat samman mer eller mindre och aldrig återhämtat sig. Det höll inte i längden att skramla ihop 1 avslut per match, även om Wood trollat mycket med de få bollar han fått.

  Profilbild
  Plyma on: 7 maj, 2017 kl. 14:08 #11335

  Inför sista halvlek, “Besviken men inte knäckt!”,
  sammanfattar både säsong o dagens match.
  Nån från Bänken som kan lyfta laget

  Profilbild
  Plyma on: 7 maj, 2017 kl. 14:09 #11336

  Woooooooooooooooooooooooooooooood
  Nu är vi på gång 😉

  Profilbild
  Plyma on: 7 maj, 2017 kl. 14:12 #11337

  Rooofe fick på en pärla

  Profilbild
  Plyma on: 7 maj, 2017 kl. 14:13 #11338

  Greeen spelar bra o Roofe är het nu

  Profilbild
  Thord G on: 7 maj, 2017 kl. 14:23 #11339

  Gå för seger nu

  Profilbild
  Thord G on: 7 maj, 2017 kl. 14:28 #11340

  Hoppas Bristol C kvitterar mot B’ham…..

  Profilbild
  Plyma on: 7 maj, 2017 kl. 14:31 #11341

  Som alltid, “Leeds away” luftar lungorna 🙂
  Det låter som att Leeds ökat trycket något, näta nu.
  det skulle göra gott för Leeds själen o plånkan.

  M O T

  Profilbild
  Thord G on: 7 maj, 2017 kl. 14:34 #11342

  Hann inte spela idag

  Profilbild
  Plyma on: 7 maj, 2017 kl. 14:46 #11343

  La bet på match o 1-2 o 0-2, så en balja till Wooooooooooooood, eller vilken som helst, kan ta ett Wigan självmål också 😉

  Profilbild
  Plyma on: 7 maj, 2017 kl. 14:55 #11344

  SKIIIIT. Där var det slut.
  Gott att Wood fick näta sitt 30:e, men va fan detta skulle vi vunnit!
  Liksom alla matcher förståss 😉

  W A L L A M O T

Visar 16 inlägg - 1 till 16 (av 16 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.