Bua åt egna spelare

Posted In: Gelderd End
 • Profilbild
  WhitesMOT on: 21 februari, 2016 kl. 19:48 #2413

  Vissa har sett mej ställa samma fråga på RS och eftersom det verkar vara ett ämne som berör så trådar jag frågan här inne också om i fall den drunknar inne på RS.

  Jag tycker i alla fall frågan intressant (sa han präkigt 🙂 )

  Varför tror ni fansen buar en del av våra spelare fastän det i grund och botten inte gör nån nytta ?

  Shoot !

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 21 februari, 2016 kl. 20:02 #2414

  jag har aldrig fattat det, men skulle gissa att de som buar helt enkelt inte gillar vissa spelare och gör de då ett misstag lär de få höra det,men vill säga och hoppas att det endast är en liten minoritet som håller på så, enda som tjänar på det ofoget är motståndrna

  Profilbild
  Thord G on: 22 februari, 2016 kl. 09:20 #2417

  Frustration bla.
  Finns åxå många besserwissrar på läktare som inte har någon förståelse för spelet.
  Det o några öl är ingen bra kombination.

  Profilbild
  Hartey on: 22 februari, 2016 kl. 16:29 #2425

  Är helt OK att bua ut ett lag som underpresterat.Aldrig jag applåderat ett lag som fått storstryk och gjort ett bottennapp.
  När det gäller enskilda spelare kan det bli olustigt.Kan aldrig hjälpa en spelare typ Wotton att prestera bättre om fansen är på honom för allt. Att han sedan får skit för han är från Scum kan ju inte Wotton hjälpa.
  Var på Selhurst när Brolin fick den största utbuandet 90 minuter i Leeds historia. Det var en annan grej, Brolin hade varit kaxig och jävligt otrevlig mot klubben och trodde att han hade fansen med sig mot Graham.Klubben gjorde en ekonomisk katastrof när man fick lösa bort Brolin med full betalning resten av kontraktet.Läste i morgontidningarna vid frukosten att Brolin räknade med fansens stöd men vad fel han fick och jag tycker att han fick skylla sig själv. Var på Elland Road när Hasselbaink kom tillbaka med Chelsea men det var ingenting emot vad Brolin fick stå ut med men han hade tjänat ihop till det.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 22 februari, 2016 kl. 17:49 #2426

  Stod mycket i Rögleklacken när jag var yngre och jag vet inte hur många gång efter matcher som man ställde sig frågan vad fan är det för fel på en ?
  Där hade man stått i 60 minuter och gapat på motståndare och domare allt som ens föräldrar lärt en genom åren var fel att säga om andra människor. Finns ingen ursäkt men det är helt sjukt hur man kan dras med. Kraften på en läktare kan göra den du minst anar helt blåst i huvudet. Och då ska det sägas att det fanns egentligen bara ett enda bekymmer i klubben egentligen. Det var att vi inte spelade i Elitserien.

  När jag ställer den erfarenheten mot hur Leeds United ser ut idag så har jag full förståelse för att det ser ut som det gör på läktarna och på alla forum. Jag säger inte att det är rätt det som sker men när tålamodet tagit slut och när lögnerna blivit för många så blir det oerhört svårt att undvika det vi har nu. Vuxna människor som beter sig som 5 åringar. Och för de flesta av dem är detta deras liv. Deras religion. Rögle för oss var bara ett tidsfördriv i jämnförelse.

  Som jag ser det, med risk för att bli tjatig, så finns det bara en person som kan få ordning på detta. Tyvärr ser jag inga som helst tecken på att han själv vill få ordning på det.

  Imorgon är det Fulham hemma. Det snackas om rekordlåg publik. Väldigt många med säsongskort har uttalat sig att dom kommer inte tillbaka förrän åtminstone laget visar tecken på nåt värt att titta på. Många vill inte ge en enda pund till.

  En del säger att säsongen är över. Jag hoppas ni har rätt för jag ser ett stort svart hål framför oss fortfarande. Detta består i 15 matcher kvar med ett lag som har otroligt svårt att producera nåt framåt. Skador på vår enda riktiga målskytt som inte imponerar nämnvärt. En coach som mer och mer verkar tappa greppet om verkligheten och försöker fly sitt egna ansvar genom att skylla saker på spelarna. Som ändrar och har sig i spelsystem och spelar fel gubbar på fel platser. Ett följe som för varje dag som går växer i sin frustration mot ägaren. En ägare som märkligt nog lyser med sin frånvaro. Vi är ett skepp utan styrning. Igen.
  Jag hoppas verkligen ni har rätt som säger att säsongen är slut. Jag vågar inte blunda än. Eller så kanske lösningen är att vi en gång för alla kör ner i detta svarta hål ?

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 22 februari, 2016 kl. 21:50 #2431

  Ett lag ska buas av sina fans ut när det underpresterar.
  “Lyckligtvis” har vi fler än en spelare att hacka på så Wootton behöver inte känna sig ensam vad det gäller att bli särskilt utvald för buandet. Det är bara att välja en i högen.

  Profilbild
  Hartey on: 3 mars, 2016 kl. 17:56 #2813

  WHITESMOT// Följer inte svensk hockey något speciellt men efter att ha sett 3-4 Skånederbyn i hockey i TV så har jag ganska stor respekt för trycket som Röglefansen skapar

  Profilbild
  Hartey on: 3 mars, 2016 kl. 17:56 #2814

  WHITESMOT// Följer inte svensk hockey något speciellt men efter att ha sett 3-4 Skånederbyn i hockey i TV så har jag ganska stor respekt för trycket som Röglefansen skapar

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 3 mars, 2016 kl. 18:52 #2816

  Hartey,

  I Ängelholm finns det bara två nöjen; att se Rögle förlora i hockey, eller plocka sockerbetor.
  Just nu finns det inga sockerbetor att plocka.

  Vänta bara tills Ängelholm får TV och bredband. Då kommer deras fallfärdiga ishall att vara öde 😉

  Profilbild
  WhitesMOT on: 3 mars, 2016 kl. 19:30 #2820

  Ap ap ap ap !

  Finns för bövelen ett tågmuseum åsse !!

  Profilbild
  Hartey on: 3 mars, 2016 kl. 20:41 #2823

  Ni kan väl åka till Helsingborg och tura till Helsingör ??

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 4 mars, 2016 kl. 20:30 #2854

  Ingen vågar Hartey.
  Den senaste som lämnade Ängelholm kom aldrig tillbaka.
  Urinvånarna tror något troll tog honom.
  (Han är numera civiliserad och lycklig i Malmö utan någon önskan att återvända till bonnhålan)

  PS
  Varför ska folk åka till Helsingborg? Världens r*vhål.
  Inte ens bonnläpparna från Ängelholm är värda det ödet.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 4 mars, 2016 kl. 21:40 #2855

  Bonnläpparna 5

  Köpenhamns förort 1

  Profilbild
  WhitesMOT on: 5 mars, 2016 kl. 19:34 #2930

  Köpenhamns förort 2

  Bonnläpparna 3

  Vi ber så mycket om ursäkt för att vi stör ordningen. Köpa sig framgång måste ju vara vägen framåt trots allt.

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 7 mars, 2016 kl. 22:34 #2970

  Domaren var bevisligen mutad 😉

  Profilbild
  WhitesMOT on: 9 mars, 2016 kl. 00:10 #3054

  Ja, och inte ens det hjälpte…

Visar 16 inlägg - 1 till 16 (av 16 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.