Charlie Taylor redo att skriva nytt kontrakt med LUFC ?

Posted In: Gelderd End
 • Profilbild
  Hartey on: 2 oktober, 2016 kl. 22:03 #7890

  Nu kommer det rykten att Charlie Taylor är redo att skriva på ett nytt kontrakt och att Leeds förbereder nya kontrakts förhandlingar.Fantastiska nyheter i så fall. Charlie har garanterat kontakt med Byram och Cooke och han måste garanterat tänkt tanken att vara i ett Leeds som pushar för ett race mot Premier League eller sitta på bänken eller spela med reserverna i lag som är så mycket mindre än Leeds.

  Gissar att Charlie sitter på ett kontrakt på 4-5000 Pund. Leeds kan ge honom ett nytt 4 -årskontrakt där han direkt går upp till 15.000 och går Leeds upp i PL som dubblas lönen till 30.000 Pund.
  Det skulle vara en dröm för Leeds om Charlie skriver på och fullt ut kan koncentrera sig på att stänga vänsterkanten när Leeds spelar

  Profilbild
  WhitesMOT on: 2 oktober, 2016 kl. 23:08 #7891

  Det hade varit ett STORT steg i rätt riktning.

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 2 oktober, 2016 kl. 23:50 #7892

  Taylor har knappast nått förra säsongens nivå så förutom Harteys gissning på Byrams och Cooks avskräckande harvande på PL-bänken så har säkert också intresset för Taylor svalnat bland PL-klubbarna. Därav Taylors numera positiva inställning till en kontraktsförlängning.

  Oavsett vad. Bra om Taylor förlänger, och en trippling av lönen är en hygglig ökning.
  Hoppas han kommer att göra skäl för den nya lönen.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.