Hur länga till orkar man stå ut

Posted In: Gelderd End
 • Stonefree
  Stonefree on: 25 februari, 2016 kl. 12:20 #2510

  Jag vet inte riktigt hur man ska formulera sig i det som jag har på hjärtat. En sak är säkert att vi har nog aldrig varit mer splittrat som förening någonsin förut. Ägaren är under stort press från alla håll. Men enligt min åsikt har han själv bäddat för det. Han borde redan för länge sedan har förstått att man ska behandla alla Leeds supporter med respekt och inte sprida ut en massa lögner om allt mellan himmel och jord. För det slutar alltid med att man målar in sig ett hörn och hamnar man där, då har man tappat fokus och blir desperat och då kommer alla lögnarna på löpande band.
  Att Evans nu har börjat blanda sig den här soppan med alla sina egna kommentarer om spelare som ska vara glada för att dom tas ut i truppen trots dom är totalt odugliga, eller och det är enbart för det inte finns någon annan att ta ut i truppen, trots vi har uppåt 10 spelare till i truppen, i och med sådana uttalande så säger han att de är skit. Redan här är det frågan om man inte lika gärna kan kasta honom åt helvete. Jag tyckte han var en frisk fläkt när han kom, men likadant där efter ett så insåg man att allt han säger är ju hämtat ur luften. Tror det började gå upp för mig efter matcherna mot Ipswich borta, när vi åkte på stryk i slutet, han påstod att vi var det bättre laget och låg mycket närmare vinst än Ipswich, trots vi hade 2 avslut på mål, den ena vet i fan om man kan räkna som avslut plus 4 utanför på 90 minuter. Ipswich hade 7 på mål och 17 utanför. Han räknar allt i hur mycket bollinnehav man har, inget annat och Leeds har och har haft under hela säsongen precis så mycket bollinnehav som motståndarna tillåter oss att ha. Vi måste vara det absolut bästa laget att möta, vi går i fällorna varje gång, vi får ha boll och drar oss längre och längre uppåt i plan och rullar boll, till motståndarna tycker det räcker, sedan snor de bollen och kontrar in ett mål.
  Sedan börjar han också svänga runt sig med diverse lögner hit och ditt. Jag har absolut inget minne av att när Evans kom att det var så att han skulle rädda Leeds kvar i C.S. Då säger jag ”You are a f..king lier” Når du kom Evans efter vi hade spelat 11 matcher låg vi om inte jag minns fel på en 18 plats med 11 poäng på 11 matcher. Vi var 8 poäng från Play off och du pratade om att det här laget var så bra att det skulle absolut inte vara några problem att komma till just Play off, du sa att med lite tur var det inte omöjligt att komma i topp 2. Nu sitter vi här 21 matcher senare och ser att botten av tabellen inte är långt borta, även om vi nog ska klara nytt kontrakt. Men ändå så har du trots du lovade stordåd bara du fick det som du ville så har vi tagit 27 poäng på 21 matcher. Det är inte bra, men kollar man lite djupare i statistiken, så är det ju hur vi hantera vårat spel som bara blir sämre och sämre.
  Sedan du kom har vi som sagt spelat 21 matcher, tagit 27 poäng. En målskillnad på 20-20. Vi har under dessa matcher haft 63 avslut på mål, vilket innebär 3 avslut per match. Men plockar man bort topp 3. Fullham borta 8 avslut, Hull Hemma 6 avslut och Wolves borta 6 avslut, tillsammans 20 avslut, då hamnar vi på 43 avslut på de resterande 18 matcherna, då hamnar vi på ett snitt på 2,38 avslut per match. Det är i princip det snitt vi ligger på i år, 8 matcher, 19 skott på mål, vilket gör 2,37 i snitt, då är vi nere i kategorin total katastrof. Så allting går ju sakta men säkert utför för Mr. Evans. Med det facit i hand kan man förstå varför inte det kommer folk längre på matcherna, vem orkar spendera sin tisdag kväll på en dålig fotbollsmatch, när man vet att man ska upp och jobba dagen efter och att man med nästan 100% garanti går ifrån med huvudvärk och en frustration som gör att man inte kan sova. Jag kan ge min högre arm på att det inte var några 17.000 på matchen i tisdags, jag har sett video och bilder från matchen det var i stort sett tomt överallt.
  Varför har inte Evans försökt med andra uppställningar i laget, både Sloth och Botaka kan spela på topp, den ena av tvillingarna är väl forward, varför har inte han fått chansen? Erwin och Plilips har fått hoppa in i några minuter då och då. Sista bytet i tisdags i 87 minuten säger ju bara allt, vad vill man åstadkomma med det? Enbart ett hån mot spelare och publik. Ett lag som Fulham ska bara köras över i alla lägen och en tränare med vinner skalle hade bytt in 2 i 60 minuten och sista runt minut 70, för vågar man satsa då är mycket vunnit.
  Jag vet att det kanske inte finns någon anledning till att sparka tränare så här sent på säsongen, men om Evans ska vara kvar nästa säsong, så måste vi förstärka med 10-12 nya spelare och då kommer min fråga på den, vart ska vi få dom pengarna ifrån? Cellino pungar inte upp en krona till för några som helst inköp till Leeds.
  Tittar man lite löst på det, så säger ju Evans att spelare som Bridcutt, Dallas, Wotten, Taylor, Diagouraga, Carayol, Wood, Cook, Mowatt, Silvestri ingår i hans planer för framtiden. Då säger jag, men för fan det är ju 10 utav 11 i en start uppställning och inte har det varit lyckat.
  Vi behöver en bra målvakt som kan ge Silvestri en match, vi behöver en rutinerat mittback, vi behöver minst en riktig mittfällt strateg med mycket rutin och som gärna får bli kapten. Sedan behöver vi minst 2 forwards av klass, som båda är goda för runt 17-20 mål per säsong. Priset för det kallaset lär ju ligga runt £ 25-30 mille. Redan här förstår ju alla att det sket sig i starten.
  Nej, egentligt mitt sätt att lösa hela den här sörjan är följande. Cellino måste sälja och Evans kan dra med honom, samt allt annat löst folk som tillhör Cellino. Vi får hoppas på att någon med lite pengar vill köpa oss. Kanske till och med bättre och starta om igen i League One och spela inför fulla läktare och ligga i topp än den här skiten som vi befinner oss i nu.
  Jag vet inte vad vi ska göra längre. Jag kan ställe mig upp och säga det rakt ut och vet att jag blir halshuggen för det här, men det struntar jag i. I nuläget är det mycket och då menar jag mycket sämre med Leeds än det var under ”skägget” Han var en slug jävel som ville tjäna pengar på Leeds, trots allt bråk som var runt allt med honom, så fick han in hur många bra spelare till Leeds billigt, som han sålde dyrt. Visst var det bråk med alla supporter hela tiden. Men till skillnad mot nu, så presterades det fortfarande på plan, vi gjorde mål, var med länge i racet om play off platser, läktarna var om inte fulla, så var det ändå alltid runt 25-30.000 tusen på hemma matcherna, händer det inget väldigt snart, så kommer vi att ligga runt 14-15000 tusen kommande säsonger. Då försvinner mycket av stämningen på matcherna.
  Just nu så tycker jag att allt enbart är skit, varje gång man tror att nu är vi på väg, efter de 5 första matcherna i höstas hade vi 4 oavgjorda och 1 vinst , visst hade man hoppats på någon mer vinst, men man kände ändå att nu är vi på gång med stort G. Men tji fick vi, och om man tänker efter lite, så borde man ha förstått att det var för bra för att vara sant. Vi är ju för fan, Leeds United. Klubben som för all framtid är dömt att aldrig mer bli något, varje gång vi reser på oss, kommer det någon och trycker ner oss i skiten igen. Vi kommer nog att bli mindre och mindre fans även här i Skandinavien, vi är ju liksom de sista dinosaurierna, när vi är borta, så kommer det endast att finnas strö fans kvar. Så om 50 år från nu, ligger det nog bostäder på marken där Elland Road finns i dag. Fotbollen består nog av någon ny klubb som kanske heter Leeds City, som de hete för som spelar i kanske League 2 i bästa fall. Stora publik sporterna är Cricket och Rugby, samt boxningen har stort fästa i och runt Leeds. Annars går allt sin stilla gång här och folk tycker att fotboll är ju ändå bara för överklassen och sånt har vi inte plats med här i Leeds, vi är fortfarande en arbetar stad.
  Good Luck too all you Leeds fans out there, you gonna need it, i promise. MOT

  Profilbild
  WhitesMOT on: 25 februari, 2016 kl. 17:15 #2514

  Ridsdale lekte, Bates våldtog, GFH utnyttjade och Massimo ljuger.
  Och man ska nog inte vara helt säker på Bates verkligen är helt borta.

  När man funderar över det så är det egentligen ett under att vi orkar. Vi borde få Nobels fredspris eller nåt.

  Evans ? Ja han är bara en marionett som kämpar för sin självständighet. Om han nu är ett sånt underverk som han påstår sig själv vara så kanske han ska fundera på varför har ingen högre upp gett honom chansen tidigare ? Det är ju inte så att han är direkt ny i gamet. Innerst inne vet han att han lever drömmen just nu. Högre än så här kommer han inte.

  En dag kommer lyckan skina på oss igen. Det har vi gjort oss mer än förtjänta av. Men då måste vi först byta kostym en gång till. Den vi har nu stinker.

  Profilbild
  Thord G on: 25 februari, 2016 kl. 18:54 #2515

  Bra skrivit Stonefree.
  Nog många som känner stor frustration just nu. Känns som vi kommer längre o längre från PL. Uppförsbacken stiger.
  Cellino har helt klart bäddat för detta.
  Frågan är hur han skall göra , sälja eller satsa eller finns det en tredje väg ??

  M O T

  Thom Mattsson
  Thom Mattsson on: 25 februari, 2016 kl. 21:00 #2517

  Om siffrorna som nu kommit ut är sanna så har vi ju tagit ett enormt steg framåt med Cellino ekonomiskt. Någon får gärna förklara för mig hur man som klubb ska kunna gå framåt och köpa massa stjärnor om man går £23m minus. Någon?

  Steg 1: Fixa ekonomin (DONE)

  Steg 2: Fixa oss ett slagkraftigt lag (PÅ GÅNG)

  Steg 3: Ta oss upp i Premier League (Nästa säsong?)

  Är detta en omöjlighet? Självklart kan siffrorna som nu kommit ut vara lögn men det skulle förvåna mig något otroligt. Står jag bakom alla beslut som Cellino tagit? Långt ifrån. Tror jag att han kan ta oss tillbaka till Premier League? Ja, och jag kommer fortsätta tro det.

  Profilbild
  Thord G on: 25 februari, 2016 kl. 21:42 #2519

  Thom

  Tror det är en omöjlighet. För Kanallto kommer antagligen att äga klubben nästa år åxå.
  Hans 2årsplan flyttas ju framåt varje sommar.
  Ser inga tecken på att Kanallto kommer att stor satsa.
  Vi kan ju försöka att göra en Leicester men hur ofta händer det o kom ihåg att de satsade rätt tufft 4-5 år innan de hittade rätt.

  Thom Mattsson
  Thom Mattsson on: 25 februari, 2016 kl. 22:06 #2520

  Thord//

  Du skriver att du vill göra en Leicester men att det tog 4-5 år innan de hittade rätt. Cellino har inte ens fått 2 år och folk vill ha ut honom trots att klubben bevisligen har legat i ett totalt haveri vad gäller ekonomin som Cellino också, som det verkar, bevisligen har fixat till.

  Får jag välja så ligger jag i så fall hellre på platserna 15-18 i två år än att åka in i ännu en administration och flyttas ner till League One.

  Nu finns det ju trots allt en chans att Cellino bygger vidare på ett lag som han endast i år har investerat runt £5-6m i. Kan han lägga samma summor i sommar med en betydligt bättre ekonomi i ryggen så borde vi inte ligga långt ifrån en push mot play-off.

  Folk är otroligt negativa och självklart tänker inte jag hindra dom från det men själv ser jag möjligheterna istället för hindren.

  OM det nu är så att siffrorna stämmer som kommit ut från klubben så sitter vi i en bra sits ekonomiskt för en ännu rejälare push i sommar.

  Thom Mattsson
  Thom Mattsson on: 25 februari, 2016 kl. 22:16 #2521

  Sen förstår jag inte vad folk hela tiden menar att Cellinos 2 års plan flyttas fram varje sommar? Den har flyttats fram en sommar och mycket på grund av ekonomin samt det embargo klubben låg i på grund av GFH.

  Nu finns det inga undanflykter. Säsongen 16/17 ska vara en säsong som vi ska trycka mot uppflyttning och inte harva i mitten/botten. Ekonomin är fixad som det verkar. Tack Cellino! Nu ska vi bara få ett lag som är så pass starkt att det håller en hel säsong och kan ta oss upp i Premier League också, vilket vi är ungefär en £5-6m investering ifrån att ha. Det är inte mer.

  —————Silvestri—————
  ——Berardi – NY – Cooper – Taylor
  Dallas – Diagouraga – Bridcutt – NY
  ——————Cook—————–
  ——————-NY——————

  Utöver dessa spelare så finns Mowatt, Phillips, Wood, Wootton, Bellusci, Coyle, Doukara och Erwin.

  I sommar kan vi sälja Bamba, Sloth, Murphy, Botaka samt släppa Antenucci.

  Ligger vi helt seriöst så jäkla långt ifrån då?

  Profilbild
  WhitesMOT on: 25 februari, 2016 kl. 22:36 #2522

  Chansen för en Leicester (som inte var nån direkt budget) kommer bara bli svårare och svårare. Pengarna som kommer ner redan i år är helt sjuka.

  Och för att göra en Leicester behöver du lite mer än Massimo och Evans som scouter.

  Var någonstans i 3 stegsraketen (som på papper inte går att ifrågasätta ) finns behandlingen av din största inkomstkälla ? Var har själva säljandet av läget, öppenheten, funnits ?

  Det är mycket möjligt att den ekonomiska blödningen stoppats med dessa £43m. Och om så är fallet så är det nog inte många som kommer beklaga sig över det. Men vad har det kostat på vägen ?

  En hel sjö lögner, sparkade tränare och illa behandlade fans.

  För mej är det en väldigt märklig taktik. Om man har det svårt så ber man om hjälp. Man hugger inte av armen på den som kan hjälpa dej. Vi heter ju United i efternamn. Det hade man ju kunnat nyttja.

  Så om nu ekonomin är finemang så finns det nu ett jätteberg att klättra. Ett berg som ganska enkelt hade kunnat undvikas om man bara hade visat lite ödmjukhet och respekt mot fans och sponsorer.

  Är detta berg omöjlig då ? Nädå, men bara några Dallas och förlorad Taylor i sommar är inte att rekommendera. Det kommer kräva mycket större namn för att få motvinden att vända.

  Profilbild
  Thord G on: 25 februari, 2016 kl. 22:56 #2523

  Thom

  Har för mej att Leicester satsade 5-6 m per år om inte mera , i 4-5 år för att det skulle ge resultat.
  Undrar vad deras spelare hade för löner då ??
  Och hade de inte gjort en Houdini o vunnit 9 av de 10 sista förra året så…hade det inte varit så kul att göra en Leicester.
  Embargot hade vi i januari fönstret 15. Finto.
  Visst 3 spelare kan betyda mycket säger inte det men om det skulle vara skillnaden på en mitten placering o en uppflyttning.
  Tja tillåt mej att tvivla. Av Mowatt o Co som du räknade upp , så får de går framåt med sju mila kliv för att platsa i PL.

  Ligger vi helt seriös så jäkla långt ifrån då ??
  Får väl se vilken placering vi hamnar på.
  Tycker inget tyder på att vi ska göra en jätte uppryckning.
  Utan hamnar runt 15:de plats.
  Hade de spelarna som du räknar upp i start elvan varit bra . så hade vi haft en bättre placering o ett bättre spel.
  Tycker det finns många frågetecken runt den elvan.
  De får vara hur unga o lovande som helst men håller de för PL spel ??
  Sedan kommer vi till tränaren o det kan bli det största problemet.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 25 februari, 2016 kl. 23:55 #2524

  – Silvestri tar dej inte till PL. Han har haft 2 säsonger på sig att lära sig att hoppa efter inlägg. Har han inte lärt sig det nu så kommer han inte lära sig det nästa säsong.
  – Berardi duger. Nackdelen är hans offensiv.
  – Cooper är inte bra nog för ett topp 2 lag.
  – Taylor är vår bästa spelare och förmodligen ligans bästa vänsterback. Många kommer vilja ha honom i sommar. Är i samma sits som Byram var till sommaren. Ett måste att behålla.
  – Dallas, stort hjärta men har han det som behövs i ett topplag ? Tveksamt.
  – Dave vill jag ärligt talat se mer av. Jag är inte jätteimpad så här länge.
  – Bridcutt är inte vår och ska han bli det så kommer det kosta en bra summa. Plus att både han och Dave samtidigt är rent för negativ fotboll över en hel säsong.
  – Cook, samma sits som Taylor.

  Nä, vi behöver inte 3 spelare. Vi behöver dubbelt. Och dom behöver samtliga vara bättre än det vi redan har i den 11:an Och vi behöver behålla Taylor och Cook.

  Så pengar måste komma från annat än såld talang denna gången. Kommer Massimo ta fram det ? Tvivlar starkt.

  Sen behöver vi även någon som inte snackar skit om spelarna offentligt….

  Stonefree
  Stonefree on: 26 februari, 2016 kl. 14:16 #2534

  Ännu mer skrämmande är det ju om vi visar fina resultat i bokföringen, samtidigt som Cellino har gjort sig osams och med mer eller mindre hela Leeds och tömt Elland Road på åskådare och Evans kör sin egen vendetta mot alla spelare som inte går i hans ledband. Vi har tidningar som jagar nya friska, saftiga uttalande, som kommer konstant på löpande band, som gör klyftan mellan ägare och fansen större och djupare hela tiden. Då har vi ju verkligen lagt en bra grund att bygga ett Leeds United mot P.L.
  Cellino kommer ju inte ens till Leeds längre, han vågar inte, på grund av rädsla för repressalier. Vilket inte heller är okej, nog ska man som ägare få komma till sin egen klubb utan att hotas. ´Men så fungera det tyvärr än.

  Profilbild
  Robin Persson on: 26 februari, 2016 kl. 18:40 #2536

  Det märks tyvärr att intresset för LUFC är dåligt för tillfället, men man förstör ju varför 🙁

  Profilbild
  Hartey on: 28 februari, 2016 kl. 11:07 #2555

  OK det ekonomiska har Massimo gjort OK vad man kan se, men han har gjort sig totalt omöjlig som chairman för hur många Leedsfans som helst. Det enda som kommer att hända med honom kvar är samma bråk mellan fansen som ingen klubb är värd att ha. Klubben måste snabbt få en ny ledning som enar klubben. Handlar inte om superrika ägare utan seriösa ägare. Leeds har aldrig i modern tid varit mer illa ute. Hela Super Leeds erans fans(Billy Bremnertiden) frågar sig är det värt att förnedra sig år efter år. Många av dom fansen är mellan 55-65 och kommer inte dom så har vi Stonefrees förutsägelse med 14-15.000 på matcherna. Leeds som klubb är inte speciellt populär i staden Leeds, klubben har otroligt många fans som reser utifrån till matcherna. Slutar dom komma så kommer det att märkas.Att det var mera folk på matcherna under Bates beror bara på att folk inte hade givit upp då. Om framtiden bara är att komma 17:e i Championship dom närmaste åren och inget tyder på något annat
  Så kommer nog fansen hoppa av och inte gå på detta skämt som, Leeds har blivit. Än en gång, detta är inte bara Cellinos fel men om han är kvar så kommer inget att hända mer än bråk, bråk och mera bråk och då finns det knappt några fans kvar som frivilligt vill förnedra sig att följa Leeds United

  Stonefree
  Stonefree on: 28 februari, 2016 kl. 12:13 #2557

  Huvudet på spiken Hartey, kunde inte sagt det bättre själv, det är precis där vi befinner oss i dag!

  Stonefree
  Stonefree on: 28 februari, 2016 kl. 12:35 #2558

  En sak till bara, såg att det fanns biljetter kvar till Brighton matchen, när hände det sist att det var biljetter kvar till en borta match. Men helt klart ett tecken på att Fotboll i Championship ska spelas på lördagar klockan 15:00 eller 12:15/12:30. Samt ett antal matcher på tisdagar under säsongen, kanske 6-8 stycken och då ska man alltid sträva efter att hemmalaget i tisdags matcherna också har hemma på lördagen innan, det gynnar också fansen som kommer utifrån, då man har möjlighet att stanna och se båda. För fotbollen är fortfarande till för fansen eller?????

  Profilbild
  Thord G on: 28 februari, 2016 kl. 12:47 #2559

  Känns som vi gått in i något moment 22 läge.
  Vi har fått ordning på ekonomin , så den kan vi ju inte äventyra med att ta nya stora ekonomiska utgifter.
  Samtidigt som vi behöver få ordning på en massa annat.
  Tränare , spelare , fans , sponsorer , ER , TA mm.
  Undrar hur detta slutar…..

  M O T

  Profilbild
  WhitesMOT on: 28 februari, 2016 kl. 13:44 #2560

  Absolut spot on Hartey !

  Jag vet inte hur många jag sett skriva att dom inte kommer förnya sina säsongskort. Och allt detta bottnar i ett förtroende som inte existerar längre.

  Man kan sitta och försöka försvara Massimo in i döden. Det har man rätt till. Man kan hävda att Time To Go Massimo är bara en liten majoritet. Men man ska komma ihåg att om några bestämmer sig för att festen är slut så får det med största sannolikhet ringar på vattnet.

  Fotbollen i England är verkligen religion. Det är en familjesak. Man går på matcherna dels för att man älskar sitt lag men det handlar inte bara om laget. Det handlar om klubben och med det menas fansen och dess gemenskap. Du hör ofta många säga ” a great day out “.
  Detta är något som verkligen betyder nåt. Detta betyder helt enkelt att ha roligt med nära och kära och samtidigt få vara del i gemenskapen Leeds United.

  Men när då flera stycken i din gemenskap inte orkar längre. Inte känner igen sig i det som en gång var. Då kommer du få ringar på vattnet. Om man har under så många år gått på match med 4-5 kompisar och helt plötsligt 1 eller 2 lämnar tåget då blir denna lilla grupp väldigt bräcklig. Troligtvis kommer någon till följa sina kompisars exempel. Dessa kanske inte håller med i sina kompisars argument till varför man ska sluta gå men om gänget inte är där längre så finns inte det viktigaste kvar. Gemenskapen. Då kan man istället lägga sina pengar på annat.

  Och det är här jag vill påstå Massimo har kapitalt misslyckats. Eller fullständigt ignorerat. Personligen tror jag på det sista.
  Vilken tomte som helst med halvsund hjärna kunde se att klubben (fansen) var ett misshandlat offer efter alla år med Bates och lite GFH. Det första någon halvnormal människa med lite empati hade gjort hade varit att försöka prata med fansen. Försökt förstå dem och samtidigt försökt låta dem förstå allvaret i situationen klubben är i. Ett givande och ett tagande helt enkelt. Grundstenen i alla fungerande relationer.

  Men när man då väljer att köpa klubben utan att göra DD hur ska man då kunna förklara läget? Man sparkar managern det första man gör. Innan man ens har hunnit innanför dörrarna. Hur ska man då kunna presentera sig och fråga hur mår ni ?

  Nä, sanningen är nog så enkel som att Massimo Cellino skiter fullständig i vad vi tycker och tänker så länge han kan göra personlig vinning. Han vet bättre än alla oss andra och så länge vi är korkade nog att ge honom våra pengar för det så länge kommer han vara kvar. Ljuga så länge det går. Lura tills den personliga vinningen är för liten.

  Det finns bara en väg kvar nu om han vill vara kvar. Och det är att satsa och det rejält. Köpt kärlek är nu det enda kvar att göra i så fall.

  Profilbild
  Hartey on: 28 februari, 2016 kl. 18:06 #2566

  WhitesMOT// A Good DAY OUT är ju Leeds United-spelares bortafans varumärke. Knappast något annat lag i UK har en mer inarbetat genuint bortastöd som Leeds har eller rättare sagt haft oavsett vilken division vi legat i. Nu märker man att det är inte lika lätt att sälja ut, Leedsfansen slåss inbördes vilket i sig är en katastrof för klubbkänslan totalt.Trots att klubben satsar ekonomiskt finns det alltid negativa saker som händer som gör att det aldrig blir lugn och stabilitet. Har sagt det förut att jag skiter i om vi förlorar matcher om det känns som man givit det en chans. Nu har vi redan på förhand förlorat matcher under t.ex MsDermott och Redders för att det hände en massa jävelsskap i klubben under långa tider som gjorde att det inte gick att prestera. Varney sa när han gick till Blackburn att han var glad att lämna allt kaos.på en LUSS-resa så möter Vi Bolton och vi hade ROss, Wickham och Butland på plan och över 29.000 . Leeds ger bara upp nästan direkt och förlorar med 1-5. Så här har det pågått i evigheter mer eller mindre. Kommer att tänka på ett undantag, Adam Pearson där hade vi ett frö till att bli ett riktigt Leeds United igen. Vet inte vad som hände men enormt synd var det. Pearson fick ju en tuff start när Cellino skämde ut sig totalt på presskonferansen som han lämnade för en beautiful cigsrette.

  Profilbild
  Thord G on: 28 februari, 2016 kl. 20:56 #2568

  Har svårt att se att vi får behålla våra unga spelare om inte Cellino tar tag i klubben.

  Profilbild
  Hartey on: 28 februari, 2016 kl. 21:20 #2569

  Thord// Det har väl börjats att förhandla med dom unga spelarna nu.Skall Cellino sälja kan han hoppa över förhandlingarna, skall han stanna kvar måste det vara riktigt bra kontrakt han erbjuder. Är dom bara lite smarta så kollar dom vad Byram tjänar och hur han upplever PL. Våra unga har garanterat kontakt med Byram

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 40 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.