Målproduktionen vem/hur ?

Posted In: Gelderd End
 • Profilbild
  Thord G on: 24 februari, 2016 kl. 09:24 #2484

  Gillar Cook men 1 mål på 71 ligamatcher är inte bra.
  Visst hade vi haft bättre anfallare så hade det säkert blivit några baljor till men våra mittfältare är inte speciellt farliga framåt.

  Profilbild
  Robin Persson on: 24 februari, 2016 kl. 12:27 #2485

  Ja både en och två anfallare lär behövas till nästa säsong tillsammans med en offensiv mittfältare/playmaker. Laget har alldeles för lite mål och kreativitet i sig nu.

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 24 februari, 2016 kl. 20:32 #2498

  Fem nya spelare med högre kvalité och vi går upp.
  Två anfallare, en playmaker, en mittback, och en målvakt.

  Våra nuvarande urusla anfallare Wood, Ante, The Duke, Botaka, och Erwin kan säljas på Ullared till högstbjudande.
  Ingen kommer att vara saknad.

  Profilbild
  Mikael F on: 24 februari, 2016 kl. 20:54 #2500

  Innan vi börjar värva hejvilt så vill jag att vi har en plan A och en plan B när det gäller formationer/spelidéer. Sedan kan vi värva spelare som har en funktion att fylla oavsett hur vi spelar.

  Jag känner att vi har alldeles för många spelare som inte passar vårat spelsystem men spelas ändå i brist på andra alternativ. Gissar på att det är en anledning till att vi byter formation oftare än jag byter kalsonger.

  Jag hoppas att Evans får sommaren på sig att värva in spelare som passar det sätt han vill att vi ska spela. Då tror jag också att målen kommer att komma.

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 24 februari, 2016 kl. 21:15 #2502

  handlar väl lite om att inte förhasta sig, utan att istället bida sin tid, låt återstående säsong bara rulla på och visa vilka som är värda att satsa på och inte ta in något kostsamt och dyrt lån. Och till sommaren förhoppningsvis ekonomin är ännu starkare vi kan släppa lite dökött och kanske ha råd med en kvalitétsstriker och någon spelare till som går direkt in i laget.

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 24 februari, 2016 kl. 22:12 #2504

  Förhasta sig?
  Jag har väntat på en kvalitétsvärvning sedan 10+ år tillbaka… 😉

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 24 februari, 2016 kl. 22:35 #2506

  Förhasta sig menade jag att det är helt onödigt ta in en spelare som Lafferty nu.. Bättre samla i ladorna och förstärka till sommaren efter vad ekonomin tillåter. Enkel matematik är ju att ju mer ekonomin förstärks ju bättre förutsättningar till att förstärka. Är väl som du trött på att vänta på kvalitet in de sista 10 åren men förstår ju lite varför det inte skett. Har ju inte funnits den ekonomin.

  Profilbild
  Thord G on: 25 februari, 2016 kl. 18:58 #2516

  Tycker gott vi kunde tagit några strikers på lån.
  Helst då några bra , givetvis. För att ev köpa.
  Funkar det så funkar det så funkar det.
  Annars så har vi tagit det som en lärdom…..

  Stonefree
  Stonefree on: 26 februari, 2016 kl. 14:05 #2533

  Det som gör att man saknar tilltro till en PL plats i framtiden är ju främst att vi lånar in spelare från andra lag i våran egen liga som inte platser. Då känns det lite som att lah som Boro, Hull och Burnley handlar i märkes butik och vi handlar ju allt på Ullared, där det mesta har slutat vara modernt.
  Ingen kan få mig att tro på att vi kommer att satsa mot PL, vi har varit i stort behov av en forward hela säsongen, vart är den eller dom? Inte i Leeds, jag tror att vi kommer att få ett helvete att hitta någon bra som vill komma till oss. Vi är den klubb i England som har flest spaltmeter i tidningen som gäller allt annat än fotboll.
  Då säger det sig själv, att ingen vill komma till oss längre. Vi har helt enkelt skjutit oss själva i foten.

  Kan en enda av er här inne skriva upp ett namn på någon bra spelare som uttalat sig om att vilja spela för Leeds, de senaste 2 åren?
  McCormack gick för han såg inte någon satsning i Leeds, att han sedan valde fel klubb, är ju kanske inte så lysande, han trode nog att han skulle komma till en klubb som hade ambitioner att kliva upp igen, tji fick han. Faktum är att just Leeds och Fulham påminner mycket om varann just nu, allt går på sparlåga.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.