Parkin

Posted In: Gelderd End
 • Profilbild
  Thom Mattsson
  Thom Mattsson on: 7 mars, 2016 kl. 11:29 #2959

  Så om cirka 10 år så kan vi se fram emot en investering från Steve Parkin… om vi finns kvar då.

  Profilbild
  Robin Persson on: 7 mars, 2016 kl. 14:45 #2962

  Skumt, men han skall ju ha setts med både Bates (under hand tid) och Cellino nu så nog är han väl ändå intresserad eventuellt redan nu?

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 7 mars, 2016 kl. 14:45 #2963

  Parkin vore säkert en bra ägare

  Profilbild
  Linus.M on: 7 mars, 2016 kl. 15:23 #2964

  Han var väl på Bolton matchen också..

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 7 mars, 2016 kl. 15:59 #2965

  Att Parkin skall ta över ägardelen ser jag som uteslutet om man läser intervjun, han vill skydda familjen och jag förstår honom, men vore fantastiskt om han kunde köpa ut elefanten i rummet GFH för TL verkar ju inte intresserad av det längre

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 7 mars, 2016 kl. 22:38 #2971

  Hur s.k. Leeds-fans betedde sig mot Cellinos familj efter flytten till Leeds har säkert också inverkat på Parkins beslut.
  What goes around comes around.

  http://www.hitc.com/en-gb/2016/03/06/multi-millionaire-businessman-explains-why-he-wont-buy-leeds-now/page/1/

  Profilbild
  Linus.M on: 8 mars, 2016 kl. 09:38 #2977

  LSK//

  Parkin inser nog att han inte skulle bli utsatt för det om hans söner inte snackade skit om Leedsfans på sociala medier och att han själv skötte klubben liiiite bättre…

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 8 mars, 2016 kl. 11:00 #2980

  Nu handlade det inte om Cellino egen flicka eller pojkar. Utan Parkins egna barn. Är ju bara att klicka på länken ovan med intervjun. Personligen tycker jag han gör rätt även om jag gärna hade sett honom till sommaren som ägare. Tänk scenariot resultaten uteblir man måste sälja någon spelare, finns säkert något desperat fans då som säkert kan hitta att Parkin kanske gjort någon affär med Bates eller Cellino sedan är drevet igång och det är kört

  Profilbild
  Norman Hunter on: 8 mars, 2016 kl. 13:29 #2982

  Parkin har alltså mindre pengar än Cellino och har ingen erfarenhet av fotboll. Ok, han är född i Yorkshire men jag ser inte det som en någon som helst garanti för att han skulle göra ett bättre jobb. Om det är det enda anti-cellino-mobben kräver då är det ju inget annat än en samling smygrasistiska anglofiler.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 8 mars, 2016 kl. 17:37 #2985

  Hur vet du att han har mindre pengar än Massimo, NH ?

  Vad säger att Parkin inte skulle kunna göra ett bättre jobb ?

  Är det garantier för det som gäller annars så kan vi lika bra köra på det vi har ? Vilka garantier lämnade Massimo när han köpte ?

  Ja, det är nog bara för att Parkin är Yorkshireman som folk vill ha honom över Massimo…

  Profilbild
  Linus.M on: 8 mars, 2016 kl. 17:46 #2986

  WhitesMOT//

  Sluta va så negativ, snorvalp. Massimo är miljardär, det hoppas jag du vet?!!

  Är så trött på att läsa ditt piss…

  … 🙂

  Som LSK skrev i någon annan tråd, intresset för Leeds är i botten just nu. Jag personligen intresserar mig bara om Massimo säljer eller inte, och alla hans rättegångar som kommer upp. Det är de som kommer avgöra Leeds öde de närmaste åren, inte om vi förlorar eller vinner mot Cardiff idag. Men det är ju upp till var och en såklart.

  Thom Mattsson
  Thom Mattsson on: 8 mars, 2016 kl. 19:13 #2991

  Linus//

  Förstår jag dig rätt om jag säger att det är mer viktigt för dig vem som äger klubben än att supporta den? Det är det jag utläser av din senaste kommentar.

  Det är sorgligt hur långt saker och ting kan gå. Jag följer Leeds United, inte ägaren av klubben och därför kommer jag ikväll, liksom alla andra dagar när Leeds spelar och jag inte jobbar eller har något annat extremt viktigt planerat – att följa klubben i mitt hjärta.

  Jag gjorde det när Ken Bates ägde klubben, jag kommer göra det nu när Cellino äger klubben och jag kommer fortsätta göra det den dagen Cellino säljer klubben. Sån är jag men vi är alla olika.

  Jag hoppas vi vinner ikväll. Det skulle ge oss andrum neråt men också ta oss upp ett par placeringar i tabellen. Jag hoppas på att vi kan avsluta snyggt i år med minst 6 vinster på de sista 12 matcherna inför sommaren som kommer vara väldigt viktig.

  Chansen är ganska stor att det är Cellino som äger klubben även efter sommaren så hans stora eldprov blir verkligen till sommaren då han själv har sagt att ekonomin är bra så inga bortförklaringar finns.

  MOT!

  Profilbild
  WhitesMOT on: 8 mars, 2016 kl. 19:14 #2992

  Linus //

  Profilbild
  Thord G on: 8 mars, 2016 kl. 19:19 #2993

  Ser det som en fördel om Parkins inte kan något om fotboll.
  För då anställer han några som kan det.Med betoning på några.
  Inte en utan några.

  Profilbild
  Linus.M on: 8 mars, 2016 kl. 20:22 #3010

  Thom//

  Det jag menar är att jag inte ser att någonting kommer ändras på planen om inte ägarsituationen ändras.

  Är Cellino kvar så TROR jag att vi aldrig kommer gå framåt, snarare bara bakåt. Därför är det mindre intressant för mig att följa laget när det ändå slutar på samma sätt som alla andra säsonger den senaste tiden.

  Missförstå mig inte. Jag har full koll på varje match, varje uppställning, varje situation osv osv… Men jag bryr mig inte lika mycket om hur det går. Sålänge vi inte går ner i år så är jag nöjd.

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 8 mars, 2016 kl. 20:34 #3011

  Kan klubben få ekonomin att gå åt rätt håll så skapas förutsättningar att satsa.ointressant vad ägaren heter om vi gör brakförluster, ekonomiskt har vi gjort stora framsteg utan avsteg positionsmässigt på plan trots att det verkligen bantas kostnadsmässigt inom spelartruppen och vi fått sälja spelare och lönemässigt dragits i handbromsen, drömscenariot är ju att klubben går med vinst och det kan verkligen förstärkas, den ägaren som kan ordna det vill jag jättegärna se och jag har inget emot ett ägarbyte om vi kan få in en bättre ägare, men jag vill gärna se det först och jag kommer aldrig skrika nya ägare per automatik, däremot bättre ägare ok

  Profilbild
  Norman Hunter on: 9 mars, 2016 kl. 13:26 #3066

  WhitesMOT//

  Det framgick av artikeln hur mycket pengar han hade, kommer inte ihåg exakt men han var väl god för ca £65m.

  Utan erfarenhet så är nog risken stor att han skulle behöva en del tid på sig. Det tycker jag talar emot honom, däremot så behöver inte det betyda att han skulle “göra ett dåligt jobb”.

  Thom Mattsson
  Thom Mattsson on: 9 mars, 2016 kl. 14:11 #3067

  Linus//

  Okey, jag förstår. Men samtidigt måste man ju ta i beräkning att klubben gick cirka £1m minus i månaden när Cellino kom in. Jag undrar hur en människa som Steve Parkin hade kunnat göra något annorlunda mot vad Cellino gjort. Möjligtvis hade han inte skapat samma kontroverser som Cellino gjort i klubben men fotbollsmässigt är jag övertygad om att vi förmodligen hade legat värre till om vi hade haft någon som inte hade haft samma fotbolls grund som den Cellino har.

  I ärlighetens namn så har ju spelare som Berardi, Bellusci, Silvestri, Taylor, Antenucci, Cook, Mowatt, Doukara, Bridcutt, Dallas och Cooper alla kommit fram eller köpts till klubben mer eller mindre under Cellinos tid och det ger oss en bra grund att bygga vidare på.

  Klart är att vi behöver mer kvalité men enligt mig är det först till sommaren som vi verkligen kan satsa just på gund av vårt prekära finansiella läge vi var i tidigare och som Cellino nu fixat. Han behöver visa en hel del muskler till sommaren för att vinna tillbaka fansen, det är jag den första att skriva under på, men hans första riktiga eldprov är verkligen till sommaren då ekonomin är bättre, laget har en bra grund och vi kanske är runt £6-10m i investering från att bli ett lag att räkna med i toppen. Med tanke på hur mycket pengar han redan har köpt spelare för så tror jag inte detta är en omöjlighet alls.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 9 mars, 2016 kl. 17:37 #3070

  NH //

  Den summan missade jag men har sett en på det dubbla. Men jag menade hur vet vi vad Massimo har och att han har mer ?

  Thom //

  Eldprovet är att inte sälja och samtidigt köpa. Att sälja McCormack för att sen ersätta med Doukara och Ante tar oss ingenstans. Den lilla kvalité vi har måste behållas. Den får inte användas för att chansa och hoppas om vi vill framåt.

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 35 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.