Säsongskort

Posted In: Resor
 • Stonefree
  Stonefree on: 31 januari, 2016 kl. 10:06 #1478

  Jag har en lite idé angående det här med resor och medlemskap. Själv är jag guldmedlem det samma är min fru, detta måste man vara om man vill åka på bortamatcherna, då man enbart får köpa en biljett per medlem. Samtidigt har man möjlighet att köpa biljetter direkt efter att säsongsmedlemmarna har köpt till sina nära och kära, på hemmamatcherna. Detta innebär ju att det oftast är stora möjligheter att köpa biljett till platser man gärna vill stå eller sitta. Nu är det ju så att man kan ju aldrig åker på alla matcher och då kan man ju låna ut sina inloggnings uppgifter till andra som då kan få möjligheten att få biljetter till matcherna, även bortamatcher, kan ju vara så man vill åka till London någon helg och Leeds råkar vara i närheten, men då man inte åker så ofta, har man inget medlemskap, då kan man ju låna av andra som inte ska åka på just den matchen, på det sättet utnyttjar vi medlemskapet till max.

  Sedan har jag ett annat förslag att man gick ihop några stycken och köpte ett par årskort och delade på dom, då har man alltid samma platser och alltid tillgång till bortamatcherna. Sedan finns det självklart tillfällen då man åker allihopa som delar på korten, men då får man ju turas om att använda korten. Är det sedan matcher där ingen av korthållarna som ska åka, kan ju andra som är medlemmar få låna dom för en summa pengar, som man swishar till någon av korthållarna.

  Är ju som sagt inte helt genomtänkt än. Men man kanske kan skapa en diskussion som kan leda till något riktigt bra. Vi säger att vi är 8 stycken som köper 4 stycken säsongskort till priset av £550 styck, vilket då blir £275 per skalle. Vi säger att varje utav vi 8 åker på 8 matcher på en säsong då blir det £ 35 per match. Men nu kommer det fiffiga säg att vi lånar ut varje kort 7 gånger till hemmamatcherna och får in £28 varje gång, då får vi in £200 per år, vilket ju innebär att vi endast betalar runt £350 för ett årskort. Mycket siffror och som sagt inte helt genomtänkt, men det finns alltid något geni som kan räkna vidare på det.Det som är väldigt bra eller bäst är att man alltid har 4 borta biljetter, eller kanske man ska tillägga för det mesta. Tänk på det och hoppas vi kan få till en riktig bra diskussion i ämnet, det är ju långt till nästa säsong!

  Profilbild
  Norman Hunter on: 1 februari, 2016 kl. 10:28 #1575

  Jag tog upp idén med Hartey för några år sen, men det var mer informellt och jag tog det inte så mycket längre än till idé-stadiet…

  Jag är iaf med!

  Sen kan jag tycka att vi inte behöver 4 kort, det kanske räcker med 2 till att börja med om man vill få ner kostnaden initialt. Den gång man är fler än två där samtidigt är det väl bara att så att den som utnyttjat kortet minst får använda det. Stonefree som är den som åker över oftaast skulle ju kunna ha korten hos sig och administrera det. Problemet är väl egentligen som störst den gången vi är flera som vill åka på samma bortamatch, t.ex. scum borta som skulle kunna vara svårt att få biljett till.

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 1 februari, 2016 kl. 11:31 #1579

  ett alternativ är tex att stonefree köper ett säsongskort, och innan säsongen startar på denna sida talar om till vilka matcher han kan tänkas sälja biljetter så får vi som är intresserade köpa av honom,

  Stonefree
  Stonefree on: 1 februari, 2016 kl. 20:52 #1640

  Hade långt gående planer på det, men problemet är ju att frugan hänger med på lite drygt hälften av matcherna och då blir det lite udda om jag med mitt säsongskort står på ett ställe och frugan står eller sitter på ett annat.

  Stonefree
  Stonefree on: 1 februari, 2016 kl. 21:03 #1641

  Jag har tänkt på det sedan förra säsongen, men aldrig riktigt gjort nått åt det eller tagit upp det i ljuset när många av oss har varit samlade, till faktiskt Hartey drog upp det i London i December när vi var och såg Charlton, men av någon outgrundlig anledning så kom vi aldrig riktigt fram till något. Men jag har tänkt mycket på det och jag kan också tycka att vi kan prova med 2 säsongskort och se hur det går. Eller se hur stort intresset är för att vara med. Är det t.ex 6 som vill vara med och pröjsa för 2 kort, blir det ju inte mycket per skalle och man har ju många möjligheter att åka under en säsong inte minst till borta matcherna. Får man ha båda korten till 3 hemmamatcher har man redan gått med vinst.

  Profilbild
  Norman Hunter on: 2 februari, 2016 kl. 08:03 #1667

  Stenis//

  Om vi blir 4-8 st tycker jag vi köper 2 kort, blir vi fler som chippar in så kan vi väl ta en diskussion om hur många kort vi köper. För min del är det inte hela världen om jag går nån krona plus eller minus jämfört med vad jag skulle betala för att köpa lösa biljetter till hemmamatcherna. Det jag funderar mer över är hur vi hanterar bortamatcherna då det ofta kan vara svårt att få biljetter till dessa. Jag ska t.ex. försöka ta mig över för att se Watford borta i cupen och det är väl troligt fler än jag som tänker så. Det är väl egentligen då vi får lite mer problem då det inte bara är att köpa en till biljett.

  Stonefree
  Stonefree on: 2 februari, 2016 kl. 16:13 #1697

  Är du guldmedlem? annars får du låna min och frugans inloggning, då har du garanterat 2 biljetter till matchen.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 2 februari, 2016 kl. 19:47 #1708

  Absolut ingen dum idé !

  Jag har lite väl långt mellan gångerna jag åker så frågan är om jag kommer få nytta av det. Men blir vi tillräckligt många så har jag inga problem att bidra fastän jag inte kommer nyttja det. Kan en liten slant göra nån annan glad över nåt så najs som Leeds så är det bara ett nöje.

  Profilbild
  Norman Hunter on: 3 februari, 2016 kl. 08:35 #1718

  Jag är inte guldmedlem så lånar gärna ditt medlemskap för Watford borta. Inte helt säkert att jag kommer iväg då jag ska vara i Bangkok på jobb måndagen den 22a. Så flyttas matchen blir det problem att få till min resa.

  Profilbild
  Norman Hunter on: 3 februari, 2016 kl. 08:40 #1719

  Jag är i samma läge som WhitesMOT. Kommer knappast utnyttja korten så mycket att det lönar sig men blir vi minst fyra som är med och delar så är jag med. Om vi kan “hyra ut korten” till andra för enskilda matcher så lär ju kostnaden bli liten.

  Stonefree
  Stonefree on: 3 februari, 2016 kl. 14:44 #1728

  Då får du skicka mig din mejl adress!
  Du kan nå mig på steen.hansen@billerudkorsnas.com
  Eller om du vill så kan jag köpa biljetterna åt dig och skicka dom till dig.

  Profilbild
  Norman Hunter on: 3 februari, 2016 kl. 19:53 #1735

  Stenis//
  Mejlat min info.

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 3 februari, 2016 kl. 20:39 #1742

  Vart hamnar man på ER om man köper ett säsongskort?
  Mitten av långsidan?

  Stonefree
  Stonefree on: 3 februari, 2016 kl. 21:45 #1747

  Du kan köpa till vilken sektion du vill, Men de mest populära just nu är South Stand SS 5 och 4 samt den undre sektionen S 5 och S 4

  Stonefree
  Stonefree on: 3 februari, 2016 kl. 21:47 #1748

  Jag fixar det i morgon när jag kommer till jobbet, men du vet om att biljetterna kommer att skickas hem till mig och jag får sända dom vidare till dig.

  Profilbild
  Norman Hunter on: 3 februari, 2016 kl. 23:05 #1752

  Har de släppt biljetterna för Watford? Hittar ingen info om det…

  Stonefree
  Stonefree on: 4 februari, 2016 kl. 19:33 #1795

  Som jag skrev i mitt mejl till dig, de släpper biljetterna till Guldmedlemmar 3 dagar efter säsongs kort hållare får tillträde till biljett köp.
  Men jag måste tyvärr grusa dina förhoppningar lite, förra säsongen i serien fick vi endast lite drygt 1900 biljetter till matchen, ungefär lika många Chelsea fans var det på matchen igår. Men jag håller tummarna för att du ska lyckas.

  Stonefree
  Stonefree on: 8 februari, 2016 kl. 16:38 #2005

  Norman Hunter.
  Fick ni några biljetter? de tog slut fort som f.. såg jag, vi fick inte många biljetter efter vad jag förstod.

  Profilbild
  Norman Hunter on: 9 februari, 2016 kl. 12:40 #2040

  Stonefree//
  Jag fick inga biljetter. Har så mkt nu att jag inte lyckades försöka innan biljeterna tog slut. Det får bli nåt i vår istället. Ska försöka få till det så att jag dyker upp under LUSS-resan. Sista hemmamatchen är också ett alternativ…

  Stonefree
  Stonefree on: 10 februari, 2016 kl. 16:44 #2068

  Du vet vart jag finns om det skulle vara en annan gång

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 24 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.