Vad döljer du för mig Mr. Evans

Posted In: Gelderd End
 • Stonefree
  Stonefree on: 7 februari, 2016 kl. 20:52 #1987

  Jag säger inte att vi ska sparka Evans av den anledning att vi nog endast hamnar i en ännu större kris, för då kommer det bara in en ny maneger som även han danser efter Cellinos pipa.
  Det som är det stora problemet med Evans, är att om ni tittar bakåt i hans tränar karriär, så säger han samma saker hela tiden, han har liksom en mall han går efter en för vinst , en för oavgjort och en för förlust. Det är aldrig egna lagets fel att man får stryk och man är nästan till 100% bättre än motståndarnas oavsett hur det går. Jag kan trots allt köpa det, man blir nog även där lite kört i huvudet efter ett tag.
  Det som stör mig mest, vi spelar fotboll i nådens år 2016 och Evans fotbolls filosofi är helt klar oavsett motstånd, alltid 4-2-3-1. Det är ju helt sjukt att hålla fast vid det i match efter match, när vi inget skapar framåt och trots vi har 6 försvarsspelare så behöver motståndarna oftast bara komma i närheten av vårat straff område en enkelt gång för att det ska vara mål. Går inte allting som man har tänkt sig, då måste man våga chansa och hitta nya utvägar, vi har massor av spelare som aldrig får chansen, vilket i mina ögon är väldigt konstig, jag tar bara ett par som exempel, Botaka och Sloth, två stycken väldig offensiva mittfältare. Visst ingen kan ju säga att det blir bättre, men man kan ju säga att man åtminstone har provat. Båda kan spela forward med om så behövs.
  Som det är nu så kör vi runt på samma 13-14 spelare som alla i princip underprestera i varje match.
  För mig är den kaxiga Evans som kom i höstas, redan formats till en marionett docka i Cellino´s anda, tyvärr!
  Jag skulle vilja se en riktig rensning i laget inför Borro matchen och hoppas på en frisk Mowatt. För hur det än går, så är en sak säkert, det blir inte sämre, det kan jag lova, för kommer det in 3-4 nya, de kommer att kämpa som lejon, för att visa att de duger.
  Hade jag fått vara coach för den närmaste matchen hade jag kört med följande lag:
  Silvestri
  Cooper Bellusci Bamba Taylor
  Sloth Cook Mowatt Dallas
  Botaka Erwin

  Leeds så klart!
  Leeds så klart! on: 7 februari, 2016 kl. 21:05 #1988

  Säsongen är ändå över så in med B-laget som hamnat i frysboxen.
  Sloth, Erwin, och Botaka borde få sina chanser nu.

  Huruvida Evans stannar beror säkert på om Cellino säljer klubben.

  Profilbild
  Mikael F on: 7 februari, 2016 kl. 21:29 #1989

  Håller med om att en del offensiva spelare borde kunna få chansen att visa vad dom går för nu. Det verkar ju ändå som att vi har en relativt stabil defensiv grund nu med backlinjen och defensiva mittfältarna vilket borde ge mer frihet offensivt.

  Botaka verkade ju vara en trixig jäkel med lite speed, kanske kan funka att sätta in i mitten för att lösa upp spelet?

  Min fantasy 11:

  Silvestri
  Coyle Bellusci Cooper Taylor
  Diago Bridcutt
  Dallas Botaka Carayol
  Erwin

  Är inte våran bästa 11 men skulle vara intressant att se. Men skulle väl förmodligen spela kattskit och förlora 0-5. Jäkla tur att jag inte är Leeds manager. 😀

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 7 februari, 2016 kl. 21:42 #1990

  hellre Coyle som ytterback än att ta in Bamba och sätta Cooper som högerback, Dallas Botaka och Carayol känns ju som ett offensivt mittfält med tre renodlade yttrar, Dockvill jag Botaka skall få chansen att visa om han är fågel eller fisk, tycker inte han fått chansen att visa upp sig

  Profilbild
  WhitesMOT on: 7 februari, 2016 kl. 21:45 #1991

  Coyle Bellusci Cooper Taylor
  Cook Bridcutt
  Dallas Murphy Carayol
  The Duke

  Hade Wood varit redo så…..

  Hur som en 11:a med alla spelare på rätt position. Murphy har fått mycket skit dessa år men inte en enda gång har jag sett eller läst att han fått spela där han hör hemma. Ett av många fel vi besitter är att vi konstant har managers som inte kan sina spelare. Jag kan inte minnas senast vi spelade en 11:a då vi verkligen spelade alla på rätt position. Man kan hävda att detta är proffs och man hör ofta spelare säga att jag spelar där gaffer säger jag ska spela. Såklart dom säger så. Dom vill ju spela ! Bara för det innebär det inte att dom är rätt för jobbet…

  Profilbild
  Mikael F on: 7 februari, 2016 kl. 21:55 #1992

  Ingen Duke ensam på topp tack, den karln är överallt utom där han ska vara dvs längst upp i mitten. Tycker han passar bäst bakom någon annan anfallare så han har friheten att flyta runt lite som han vill.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 7 februari, 2016 kl. 22:01 #1993

  Vi har tyvärr inget annat än The Duke så länge Wood är borta. Om nu inte Fantomen (Lafferty) dyker upp.

  Profilbild
  Robin Persson on: 7 februari, 2016 kl. 22:10 #1994

  Botaka förtjänar verkligen en chans att visa upp sig. Visst det är inte Evans värvning, men så iskall kan han väl ändå inte vara? Det lilla jag hunnit se av honom har varit intressant och bra.

  Profilbild
  Robin Persson on: 7 februari, 2016 kl. 22:13 #1995

  Hoppas Coyle får lite speltid framöver också. Visst Wootton har inte gjort bort sig, men med honom som högerback får man inte ut mycket offensivt. Det lär krävas om man vill ta steget upp.

  Mot Forest hade vi 3 mittbackar och 3 defensiva mittfältare på banan samtidigt, inte svårt att förstå hur det skall sluta.

  Stonefree
  Stonefree on: 12 februari, 2016 kl. 16:33 #2099

  Får vi stryk av Både Borro och Watford, då spricker nog snörret för Evans. Jag kan inte se att det blir någon fortsättning efter det. Han kom in som en frisk fläkt och vi tog poäng i många matcher, var obesegrade i många matcher i rad, men nu på sista tiden har det liksom blivit samma gamla visa som de senaste maneger vi har haft under 3-4 års tid. Det låsar sig i spelet, men förmågan att hitta på nya lösningar förändrar i spelet och spelsätet bara stannar upp och han står där precis som de andra och säger vi är på G, vi närmar oss en topp, samtidigt som det går utför med 200 i timmen.
  Trevlig helg
  Nu drar jag iväg till fotbollens mekka fram tills på tisdag.

  Profilbild
  Robin Persson on: 12 februari, 2016 kl. 16:51 #2102

  Trevlig resa!

  sportcarl1
  sportcarl1 on: 12 februari, 2016 kl. 17:13 #2103

  Hälsa Leeds från mig!

  Profilbild
  Thord G on: 12 februari, 2016 kl. 17:42 #2104

  Ha det bra , Stonefree

  steen christiansen
  steen christiansen on: 12 februari, 2016 kl. 18:53 #2106

  trevlig resa och 3 poäng tack

  Profilbild
  Thord G on: 23 februari, 2016 kl. 07:02 #2437

  Smart sagt av Evans.

  -“If I get supported, we will challenge for the Premier League.”

  Profilbild
  Robin Persson on: 23 februari, 2016 kl. 13:28 #2438

  Bara inte Cellino tar illa vid sig och tycker Evans “bestämmer” för mkt själv med sådana uttalanden 😉

  Profilbild
  Thord G on: 23 februari, 2016 kl. 19:36 #2441

  Bollen är hos kanallto.

  Profilbild
  WhitesMOT on: 23 februari, 2016 kl. 19:42 #2442

  Detta är bara mina egna spekulation/konspiration/förhoppningar :

  Massimo är ovanligt tyst. Framförallt efter de senaste protesterna. Det ligger inte i hans natur att han tillåter sig bli påhoppad så utan att försöka spänna musklerna.

  Vi har sett Parkin tillsammans med Massimo en hel del den senaste tiden. Kan det kanske vara så att nu är dessa 2 herrar inne och dansar Due Diligence dansen ? Är det därför Massimo är tyst för han har gått med på att helt enkelt vara tyst ? Evans i sin tur har förstått att nåt är i görningen och därför vågar han “kritisera” Massimo lite mer och samtidigt tala om för kommande ägare att han är mannen bara han får backning. ” Detta är inte mitt lag bla bla bla….”

  Eller så är jag bara sjukt naiv som vanligt och nästa vecka får vi reda på att resterande hemmamatcher kommer spelas på Färöarna som straff för att en liten klick försöker förstöra detta beautiful team som Massimo byggt….

  Profilbild
  WhitesMOT on: 23 februari, 2016 kl. 23:01 #2481

  So Rosler 11 league games W2 D5 L4. Evans last 11 league games W2 D6 L3. Such a massive improvement!!! #lufc

  Profilbild
  Robin Persson on: 24 februari, 2016 kl. 05:05 #2482

  Å spelmässigt är vi väl i ärlighetens namn inte heller nå bättre än tidigare på säsongen.

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 20 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.