Wolwes Away

Posted In: Gelderd End
 • Stonefree
  Stonefree on: 22 oktober, 2016 kl. 10:59 #8119

  Nu finns det inga mer ursäkter för att inte lyckas i matcherna, ligger vi där vi hör hemma i ligan? Fine för mig, men då måste vi också sluta prata om topplag placeringar. Jag vet att det är tajt uppe i toppen. Men vi har efter fina insatser innan landslags uppehållet, har vi hamnat om inte i formsvacka, så i alla fall något som är på väg att likna det. Vi måste upp på tårna, få upp mycket mer tempo i matcherna, annars är vi körda.De andra lagen springer ungefär dubbelt så mycket som Leeds spelarna. Vi måste få in Antonsson från start och han måste få chansen i flera matcher. inget ont om Wood, men man kan inte leva på att vara toppforward i en toppklubb med så lite som han uträtter, hade inte han gjort mål i tisdags borda han ha hamnat långt ute i kylan.
  Sedan våran hjälte modell större i Leeds, ni som inte har varit där än, det är helt utroligt, var fansen har tagit honom till sig, sist mot Derby ville alla bli fotograferat med min stora Svenska flagga och vi fick alla på puben att sjunga “We all love Sweden”
  Men vi får börja se upp, smekmånaden kanske börja ta slut, eller Pontus kanske börjar bli sliten. Han var inte 100% mot Derby och i tisdags såg man många fina brytningar, men han kom också många gånger fel in i situationerna och hörnan som Wigan gjorde sitt mål på var inte okej, innan av Antonsson, han var på rätt sida om sin motståndare och hade det hade räckt att bara täcka ut bollen. Detta grundar jag på ett utdrag på matchen på 15 minuter som jag har sett.
  Börjar han att vackla, då vet i fan, vi har Bartley och Cooper, men det är tunt på dessa positioner i Leeds.

  Mycket mer fart i spelat, snabba vändningar och vi behöver inte ha bollen mest i matcherna, det viktiga är att vi har bollen i dom farliga områden. Sacko ska fortsätta med att dribbla sig igenom motståndarnas försvar, han är duktig och då och då lyckas det, men det verkar lite som han får skit för det av de andra i laget.
  Sedan vill jag inte se Monk gå och ska försöka spela 0-0 som han gjorde mot Derby, det är fan inte rätt mot fansen och det brukar straffa sig. Sedan inga huvudlösa byten i 85 min, han som PL tränare borde ha bättre koll.
  Tyvärr ingen England för mig denna vecka, det blir Finland istället.

  MOT
  PS. 100% satsning från Leeds spelarna och vi kan vinna i dag!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.