Green inställd på att bli förstavalet

28 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

robgreenNågot Leeds inte saknar inför den kommande säsongen är konkurrens om platsen mellan stolparna där Marco Silvestri, Rob Green, Bailey Peacock-Farrell och Ross Turnbull gör upp om en startplats. 36 årige Green är dock fullt inställd på att göra positionen till sin.

Efter att ha spenderat en stor del av förra säsongen på bänken hos Leeds premiärmotståndare Queens Park Rangers berättar Green för Yorkshire Evening Post att han är redo att åter känna på regelbunden fotboll.

Jag har inte kommit hit för att inte spela. Jag vill spela och jag vill spela så många matcher som möjligt. Jag vill se tillbaka en dag och säga att jag hade tio fantastiska år hos Norwich, sex fantastiska år hos West Ham, fyra fantastiska år hos QPR och X-antal fantastiska år hos Leeds.

Jag känner mig lika bra som alltid. Fysiskt sett känner jag mig bättre än någonsin.

När han blir ombedd att sia om framtiden menar målvakten på att det kan gå precis hur som helst.

Det vackra i det vi har här är att det är en öppen bok. Det är den spännande saken. Och när de unga grabbarna inser det så kommer det bryta igenom för dem med.

Du ställs mot klubbar som kommer från Premier League men du inser att du kan konkurrera och att du kommer konkurrera. Det finns ingen bestämd regel i the Championship. Det finns ingen anledning till varför någon inte kan ha en framgångsrik säsong.

Kommentera