Green klar för Leeds

6 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

robgreenMålvaktssidan rustas upp i och med värvningen av den rutinerade målvakten Robert Green.

Den förre landslagsmålvakten plockas in på fri transfer efter att ha lämnat Queens Park Rangers tidigare under sommaren. Värvningen blev offentliggjord nu under kvällen och 36 åringen ska nu åka till Irland för att delta i träningslägret som laget har där inför nästa veckas träningsmatcher i Dublin.

Green blir sommarens fjärde värvning och säger själv att det inte var så mycket att fundera över när klubben hörde av sig.

Det är spännande att vara här. Det här är ett av de tillfällena där det första samtalet som berör frågan om du vill spela för Leeds blir ett väldigt snabbt sådant. Det var ett ”Ja” omedelbart.

Jag är väldigt glad över att vara här. Jag har pratat med tränaren och jag vet vad han har på gång och vad han planerar.

Jag ansluter till truppen som en av de äldre medlemmarna och rollen som jag kommer få spela med min erfarenhet talar verkligen till mig. 

Målvakten har skrivit ett ettårskontrakt med klubben och blir nu den fjärde målvakten i truppen tillsammans med Marco Silvestri, Ross Turnbull och Bailey Peacock-Farrell.

2 Kommentarer

Kommentera