Bloggen: FA-cup lottning!

31 januari, 2016 - Thom Mattsson

Genom åren har vi ställt till med ett par skrällar i cuperna och jag tänker då främst på 3-0 segern mot Southampton som tog oss till ligacupens kvartsfinal, självklart också 0-1 vinsten på Old Trafford den 3 januari 2010 (min födelsedag) samt matcherna mot Arsenal, Everton och Tottenham.

Det känns som att vi spelar bättre mot bättre motstånd där spelarna kan slappna av något och inte behöva känna pressen av att alltid vara favoriter. Tesen som jag ofta kör med att – vi är en jätte förklädd i en dvärgs kläder passar ju bra in även här.

Idag är det så dags för ännu en lottning och jag hoppas så klart vi kan ställas mot en ny stor klubb. Varför inte mot ett scums i gungning? Kanske kan vi sätta spiken i kistan för Louis van Gaal? Hade inte det varit underbart?!

Mina topp 5 att möta i femte omgången:
1) Scums
2) Liverpool (om de tar sig vidare mot West Ham)
3) West Ham (om de tar sig vidare mot Liverpool)
4) Tottenham
5) Chelsea (om det tar sig vidare mot MK Dons)

Scums för vi har revansch att kräva från förra matchen (0-3 om jag inte minns fel?), Liverpool för att de flesta av mina polare är hårdnackade Liverpool supportrar, West Ham för att jag gärna slår ut Sam Byrams klubb, Tottenham för att jag alltid haft ett ont öga till dom sedan de började sno våra unga spelare och halva landets också för den delen samt Chelsea för att de är – just Chelsea.

19.20 börjar lottningen.
MOT!

Kommentera