Hela matcher på agendan inför helgens drabbningar

22 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

träning
Efter två matcher där spelarna fått samsas rejält om speltiden blir det nu dags för många att göra sina första 90 minuter under Garry Monk under helgens två matcher.

Planen är att under de två kommande dagarnas matcher ställa upp med två mixade lag där både spelare från A-laget och U-21 laget får delta. Detta för att Monk ska ha möjligheten att se så många av sina spelare som möjligt i full aktion.

Den första matchen går av stapeln ikväll när Leeds ställs mot grannlaget i Guiseley innan man sedan beger sig söderut för att imorgon eftermiddag spela mot Peterborough United.

För Monk finns det mycket att kolla på, men han understryker att det viktigaste är att spelarna får känna på att gå en hel match.

Här ska vi se till att ge alla spelare 90 minuter, det är den viktigaste delen från den fysiska aspekten. Det kommer vara bra för dem att få 90 minuter under sina bälten.

Det innebär mycket resande för tränarstaben men det är viktigt eftersom det är två A-lagsmatcher. Jag kommer vara på båda två. Jag vill se alla spelare. Det är saker som vi arbetar på som jag vill se i de här två matcherna.

Jag har använt den här perioden till att verkligen förstå vem som kan spela i vilka roller. Det gäller även för de här två matcherna, vi kollar på samarbeten och olika kombinationer.

Det kommer vara två mixade lag för dessa båda matcherna. Det finns en tanke bakom det, som jag håller för mig själv, men det mest viktiga är att de får 90 minuter under sina bälten.

Första matchen spelas klockan 20.45 ikväll och morgondagens möte sparkar igång 16.00.

2 Kommentarer

Kommentera