Hernandez: “Jag sa ja omedelbart”

2 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Sjunde värvningen är i hamn och det är som tidigare berättat den erfarne spanjoren Pablo Hernandez som plockas in. För spanjoren rådde det aldrig någon tvekan om att komma till Elland Road och han menar det blev ett “ja” direkt.

Det här blir mittfältarens första säsong i en division under den högsta men 31 åringen berättar att efter att ha pratat från assisterande tränaren Pep Clotet så var Elland Road det enda alternativet.

Det känns väldigt bra att vara här. Efter att ha känt till möjligheten för den här flytten i några dagar så är jag väldigt glad över att komma igång. Att komma till en stor klubb i England är en otrolig känsla för mig. Nu är jag bara otålig till att få spela min första match!

När Pep ringde mig angående att komma hit så sa jag ‘ja’ omedelbart eftersom jag vet att Leeds är en stor klubb i England med bra supportrar. Jag visste att jag ville komma hit och jag kan inte vänta till min första match med laget och min första match på Elland Road.

1 Kommentar

Kommentera