Hernandez kritar på permanent

9 januari, 2017 - Fredrik Karlsson

Januarifönstrets första värvning gick i hamn idag när klubben meddelade att man skrivit kontrakt med Pablo Hernandez.

Den tekniske spanjoren har skrivit på ett initialt kontrakt på sex månader som klubben sedan har option att förlänga med ytterligare ett år i sommar.

Så här långt har Hernandez spelat 18 matcher och gjort 3 mål för klubben.

Mittfältaren själv menar att en permanent deal alltid var i tankarna.

Jag vet att jag initialt kom hit för ett lån på sex månader, men jag tänkte alltid att jag ville stanna här längre. Leeds gav mig chansen att återvända till den engelska fotbollen och jag är väldigt glad och trivs verkligen med fotbollen här i England.

 – När jag först kom hit berättade en massa människor för mig att Leeds United är en stor klubb, men jag visste redan det från min tid hos Valencia, när de båda lagen möttes i Champions League semi-finalen.

 – Leeds har otroliga fans, en otrolig arena, väldigt bra träningsanläggning samt en väldigt professionell stab och jag gillar verkligen allt här.

Kommentera