Hernandez vill bidra direkt

4 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Han presenterades nyligen som Leeds senaste nyförvärv och efter snart en veckas träning med sina nya lagkamrater hoppas Pablo Hernandez på att få speltid redan till söndagens match mot QPR.

Innan flytten gick till Swansea 2012 hade Hernandez framförallt gjort sig ett namn som en kvick och påhittig ytter som kunde spela på båda kanterna. Under senare säsonger har spanjoren dessutom lagt till positionen som central offensiv mittfältare (känd som nummer 10 rollen) till sin repertoar, något som förser Garry Monk med många valmöjligheter.

Jag har spelat i nummer 10 rollen och hos Swansea spelade jag och till höger och till vänster. Garry Monk känner mig och han vet att jag spela i dessa tre positioner. Jag kommer jobba hårt för att hjälpa laget.

Jag kommer spela till höger, vänster eller i mitten för Garry, det viktigaste är jag är med i elvan.

Min mentalitet har varit att jobba hårt den här veckan, att träna bra och få igång min kondition. Jag känner mig redo för söndag. Jag behövde jobba hårt den här veckan eftersom resten av laget har jobbat på bra under de senaste veckorna.

31 åringen fortsätter med att berätta att planen alltid var återvända till England efter sejouren i Swansea och menar på att supportrarna är svårslagna.

Jag visste alltid att jag skulle välja att återvända till England om jag hade chansen eftersom det är var den bästa fotbollen är. Fansen är otroliga i Premier League och the Championship.

Kommentera