Inför: Leeds United – Norwich City (Ligacupen)

25 oktober, 2016 - Robin Persson

Matcherna duggar tätt för tillfället och redan ikväll är det dags igen när Norwich City kommer till Elland Road för ett möte i Ligacupens 4:e omgång.

I potten ligger en kvartsfinalplats, men båda lagen väntas vila flera tongivande spelare till helgens serieomgång i The Championship. Så här långt fram i turneringen har Leeds inte varit sedan år 2012, skall man nu lyckas avancera ytterligare?

Leeds United

Mittfältaren Pablo Hernandez missade mötet med Wolverhampton i helgen men kan komma att göra comeback redan ikväll. Garry Monk väntas stuva om i startelvan och schweizaren Gaetano Berardi hoppas få speltid efter ett långt skadeuppehåll. Chris Wood har varit i storslag på senare tid och hållit Marcus Antonsson utanför startelvan, men svensken lär troligtvis få starta här. Avgör vi matchen sent igen? Tre av fyra mål i Ligacupen har kommit efter matchminut 85 denna säsong.

Norwich City

Manager Alex Neil har flaggat för förändringar i startelvan även han och spelare som John Ruddy, Seb Bassong och Steven Naismith kan alla komma att få speltid. Det är tre stycken spelare med mängder av rutin från spel i Premier League och således ganska skapliga reservspelare att kasta in. Leeds-fostrade Johnny Howson är tillbaka på Elland Road, får han möjligtvis speltid?

Avspark

Matchen startar klockan 20:45 svensk tid på Elland Road i Leeds och kommer eventuellt finnas tillgänglig på diverse streamingsidor. BBC Radio Leeds sänder annars via radio och länk finns tillgänglig i forumet för de som vill följa matchen.

1 Kommentar

Kommentera