Inför Luton Town – Leeds

22 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Det är dags för ligacupens andra omgång när Leeds ställs mot Luton Town på Kenilworth Road.

Efter en dramatisk straffsparksseger mot Fleetwood Town i den första omgången möter Leeds nu League Two laget Luton. Hemmalaget har haft en klart godkänd inledning på säsongen där man för tillfället parkerar på tredje plats med sju inspelade poäng på fyra matcher. I helgen kom dock ligasäsongens första förlust samtidigt som Leeds spelare hem sin första seger.

Leeds

Garry Monk lär rotera en del i laget för att ha pigga spelare till helgens match mot Nottingham Forest. Cooper och Bartley har gjort det bra i mittlåset, men möjligen kan det bli så att nyvärvade Pontus Jansson tilldelas lite speltid. På högerbacken har unga Lewie Coyle stått utanför startelvan sedan Luke Ayling anslöt, men kanske blir det speltid imorgon.

Längre upp i banan hoppas spelare som Dallas, Roofe, Hernandez och Phillips på speltid igen efter att ha suttit på bänken i helgen. På topp finns det för tillfället endast en backup striker om man bortser från Roofe och det är då Doukara som möjligen kan få lite speltid.

Luton

Hemmalaget har endast två skador där anfallaren Jack Marriott och försvararen Alan Sheehan ser ut att missa matchen.

För Leeds blir det att hålla koll på talangfulle mittfältaren Cameron McGeehan. 21 åringen har börjat säsongen väldigt starkt med fyra mål på fyra matcher.

I backlinjen återvänder Johnny Mullins till startelvan efter att ha varit avstängd i helgen.

Avspark

Matchen spelas imorgon, tisdag med avspark 20.45.

Kommentera