Inga skadebekymmer inför premiären

4 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Hela truppen finns att tillgå för Garry Monk inför söndagens premiäromgång på Loftus Road.

De två frågetecknen som fanns innan dagens presskonferens gällde försvararna Liam Cooper och Gaetano Berardi. Båda spelarna har gått utan spelminuter under försäsongen även fast Berardi fanns med på bänken i den sista matchen. Under veckan har de båda två varit med och tränat för fullt och Monk berättar att han har fullt av valmöjligheter till söndagen.

– Hela truppen är tillgängliga och redo för uttagning, vi ser fram emot söndag.

Monk fortsätter med att förklara att det rent av är ett problem, om än ett angenämt sådant, att ha samtliga spelare friska och sugna på speltid.

– Det gör det lite svårare för tränaren, men det är okej. Som jag har sagt förut, vi har många matcher och hela truppen kommer att användas. Alla kommer att spela en viktig roll i det vi gör.

Under veckan plockade Leeds som tidigare rapporterat in Pablo Hernandez och Monk avslutar med att berätta att man fortsatt söker efter potentiella förstärkningar till truppen.

Jag tror att man alltid ser efter att förstärka, självklart gör vi det. Några till skulle vara bra och det är vad vi försöker jobba mot. Men när de sker är jag säker på att ni kommer veta det först.

Kommentera