Jansson: Dags att visa mod och vilja

12 mars, 2018 - Fredrik Karlsson

I en intervju med Yorkshire Evening Post har Pontus Jansson talat ut om sin frustration kring lagets nuvarande formkurva.

Två formsvaga lag nådde ett resultat som ingetdera var särskilt nöjd med i lördags när Leeds och Reading delade på poängen. Pontus Jansson hamnade i målprotokollet tillsammans med Pablo Hernandez men trots det lyckades man inte vinna.

Jansson berättar nu att han känner skam över lagets resultatrad och menar att det nu är dags att visa om man förtjänar att spela kvar i Leeds nästa säsong.

– För tillfället känner jag skam. Under 2018 har vi tagit en seger och jag är född till att vara en vinnare och vinna matcher. Det är vad jag lever för, jag spelar fotboll eftersom jag vill vinna matcher. Vi har en seger under 2018 så jag mår dåligt.

– Vi hade ett bra snack efter matchen mot Wolves. Vi satt ner i 30 minuter i omklädningsrummet. Nu är det upp till var och en att visa mod och vilja och bevisa att de vill stanna i Leeds. De måste visa det på planen.

En kvalplats känner väldigt avlägsen nu, och laget måste verkligen hitta formen illa kvickt om supportrarna ska ha något att drömma om när vi närmar oss slutet av april. På lördag väntar ett hett Yorkshire-derby mot Sheffield Wednesday på Elland Road.

Kommentera