Jansson: Jag vill hjälpa till att ta Leeds tillbaka till Premier League

18 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Den svenske landslagsspelaren Pontus Jansson är nu offentliggjord som sommarens tionde värvning och för svensken är det höga målsättningar som gäller.

Ryktet blossade upp för några dagar sedan och efter att ha blivit upptäckt i publiken under matchen mot Fulham fick de dessutom substans. Jansson själv ser fram emot att dra på sig den vita tröjan och hjälpa laget avancera i tabellen.

Det känns väldigt bra att vara här. Jag fick höra för tre eller fyra dagar sedan att Leeds var intresserade och jag pratade med deras tränare. Jag känner Pep bra från min tid med Malmö i Sverige för två eller tre år sedan, han är en bra person och en bra tränare. Jag ser fram emot att jobba med honom igen.

Jag behöver spelade fotboll regelbundet och jag vet att Leeds är en stor klubb med stora ambitioner, de har också många fans i Sverige så jag är väldigt glad över att vara här.

Jag vill hjälpa till att ta Leeds tillbaka till Premier League så snart som möjligt. Jag är en aggressiv försvarare och jag ger alltid mer än 100 % för laget jag spelar för.

Förhoppningsvis är Jansson spelklar till helgens match mot Sheffield Wednesday.

1 Kommentar

Kommentera