Jansson: Leeds är sovande jätte som håller på att vakna igen

26 januari, 2017 - Fredrik Karlsson

22 matcher är spelade för Jansson och en värvning står redo att göras. I en intervju med Sydsvenskans pratar svensken om den förestående övergången och om sin kompromisslösa spelstil.

Det tog Pontus Jansson 21 matcher att samla ihop till hela tio gula kort och en två matcher lång avstängning. En ostskiva på mittbacken har känts mer eller mindre given varje match Jansson har själv svårt att reda ut varför korten har blivit så många när han pratar med Sydsvenskan.

Jag vet faktiskt inte varför det har blivit såhär. Men det är mycket känslor när jag är på planen. Jag har dragit på mig många onödiga varningar på grund av tjafs och bråk.

 – Kanske kommer jag att tänka mig för lite extra i fortsättningen, men jag kan inte ändra på den jag är för då kommer jag inte att vara lika bra.

När han tillfrågas om en potentiell övergång försäkrar 25 åringen fansen om att det är på gång.

Jag vet att klubbarna för diskussioner, så får vi se vad som händer. Min agent sköter allt det där, så att jag kan koncentrera mig på fotbollen.

 – Tiden i Italien var skitbra för min utveckling, men det känns som att jag hittat rätt nu i England. Det är den typ av fotboll som passar mig bäst. Jag spelar varje match och är viktig för laget.

I och med gårdagens seger parkerar Leeds på tredje plats i tabellen och målsättningen är klar för Jansson.

Många skrattade åt mig när jag sa att jag ville vara med och ta Leeds till Premier League. Leeds är en sovande jätte som drömt om framgång och håller nu på att vakna igen.

 Hela artikeln finnes här

1 Kommentar

Kommentera