Jansson vill att klubben satsar

7 juni, 2017 - Fredrik Karlsson

I och med landslagssamlingen har Pontus Jansson pratat med Expressen om sina planer för framtiden och förväntningar på klubben.

Det relevanta för Leedssupportrarna var att mittbacken under intervjun berättade att han hoppas på att kunna nå spel i Premier League med Leeds.

– Det är nya ägare, nya tränare. Så vi ska ha ett möte nu efter mitt bröllop här i slutet av juni och se vad de har att säga. Jag vet att det finns intresse man jag trivs jättebra i Leeds och jag hoppas bara att det blir en ordentlig satsning så vi kan ta det där sista steget upp i Premier League.

Jansson passade också på att understryka att tränarbytet inte är något som han har några större problem med.

– Det kanske ser rörigt ut att byta tränare igen, men jag ser det inte som turbulens utan att det blir ordning och reda nu.

Under intervjun erkände mittbacken att han är medveten om intresset som finns för honom och att oavsett hur framtiden i Leeds ser ut ämnar han stanna i England.

– Jag vet att det finns intresse, men jag vet också att jag trivs bra i Leeds. Vill de sälja mig om det kommer bra bud får vi ta det därifrån. Men jag har full respekt för om de inte vill sälja mig, jag kommer säga vad jag tycker och tänker och hur jag vill ha det.

– Jag vill stanna i England. Jag värdesätter mycket hur det fungerar utanför planen, i Italien fungerade det inte alls lika bra för mig och jag vill inte tillbaka till Italien.

Artikeln finns att läsa i sin helhet här.

Kommentera