Jansson vill ha permanent avtal

7 november, 2016 - Fredrik Karlsson

Första målet för klubben kom i helgen, följt att ett känslofyllt firande med bortasupportrarna. Nu understryker Pontus Jansson sin vilja att få till ett permanent avtal.

Mittbacken stod för Leeds första mål på Carrow Road i lördags när han ohotad nickade in en hörna över en hjälplös Martin Olsson på mållinjen. Som målfirande stormade svensken rätt in bland de tillresta Leedssupportrarna, något som renderade i ett gult kort för Jansson som nu endast är en varning från att åka på en matchs avstängning.

För Yorkshire Evening Post berättar svensken om sin glädje över att få göra sitt första mål för klubben, men också om lagets insats i helhet.

Det var ett speciellt ögonblick för mig, särskilt eftersom det var ett viktigt mål. För mig kändes det som att det här var vår bästa insats sedan jag kom till klubben.

– Vi spelade väldigt bra, vi skapade massa chanser och lät inte dem komma till så många lägen. Vi spelade väldigt bra fotboll, fotboll som vi har fått lära oss att tro på.

Jansson har såhär långt spelat elva matcher för klubben och det krävs alltså ytterligare nio för att aktivera utköpsklausulen. På senare tid har det dock ryktats om intresse från andra klubbar, men Jansson understryker att det är på Elland Road som han ser sin framtid.

Seriöst, det är det enda jag vill nu. Jag vill vara här och få till en permanent deal med Leeds. Jag väntar på det så det är upp till ägaren (Cellino) att göra det nu. Jag är väldigt glad och är här för att ta Leeds till Premier League eller till kvalspelet. Om andra klubbar kommer för att kolla på mig så är jag så klart glad över det men mitt fokus ligger på Leeds.

1 Kommentar

  1. sportcarl1

    Är bara att signa honom när det är möjligt, det är sådana spelare vi vill ha i klubben som gör skillnad och dessutom vill spela för oss. han har rätta leedskänslan Pontus för det lär säkert finnas storklubbar som uppmärksammat hans höst i Leeds

Kommentera