Klubben presenterar ökning av sålda säsongsbiljetter

6 maj, 2016 - Fredrik Karlsson

er10Det nya erbjudandet, som utlovar en fjärdedel av pengar tillbaka vid uteblivet play-off, verkar gå hem hos supportrarna.

Leeds inledde nyligen försäljningen av säsongsbiljetter inför säsongen 2016/17, och i samband med annonseringen så presenterade man även ett unikt erbjudande till köpare av biljetterna. Skulle klubben misslyckas att nå play-off den kommande säsongen erbjuds samtliga supportrar som skaffar sig en säsongsbiljett innan den sista maj en fjärdedel av pengarna tillbaka.

Erbjudandet tycks ha fallit väl ut och man ser redan en rejäl ökning i försäljningen där man hittills sålt närmare 4,000 säsongsbiljetter, jämfört med de drygt 650 som gått åt vid samma tid förra året.

I samband med presentationen av erbjudandet sade även klubben:

Vi är mer beslutna än någonsin på att nå uppflyttning från The Championship och är helt dedikerade i att göra allt vi kan för att få den här stora klubben åter till Premier League under 2016/17. Med det fulla stödet från våra supportrar tror vi att vi kan nå det här målet nästa säsong.

Stora ord. Nu återstår att se hur klubben agerar under den stundande transfermarknaden.

6 Kommentarer

  1. sportcarl1

    sedan måste jag ge credd till de som håller i sidan, bara att gå in på startsidan och se bredden allt från spelarreportage, och detta om säsongsbiljetter, och även om Taylor som blev Player of the year.Täcker ju ganska bra klubbens slogn förra säsongen :REAL HISTORY REAL FUTURE REAL CHOICE

Kommentera