Kontraktsförhandlingar i full gång

27 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

TaylorTre av klubbens återstående akademiprodukter, Charlie Taylor, Lewie Coyle och Alex Mowatt, samtliga sitter på kontrakt som går ut nästa sommar och VD:n Ben Mansford bekräftar att man försöker få till förlängningar av kontrakten.

Dessvärre ser det för tillfället mörkt ut på Charlie Taylor-fronten där Mansford till BBC West Yorkshire Sport bekräftar att vänsterbacken, som blev framröstad till årets spelare förra säsongen, inte vill förlänga.

– Jag tror att det är rätt att säga att för tillfället så vill Charlie inte förlänga sitt nuvarande avtal med oss.

På den ljusa sidan ser det mer positivt ut för klubben i förhandlingarna med både Alex Mowatt och lovande Lewie Coyle där Mansford ser hoppfullt på situationen

– Jag tror att Alex och Lewie Coyle är de två som vi är engagerade i och med vilka vi kommer försöka förlänga.

Med en dryg månad kvar av transferfönstret står mycket kvar att hända kring klubben och vi låter tiden utvisa huruvida detta innebär att Taylor lämnar klubben eller ej.

1 Kommentar

  1. sportcarl1
    sportcarl1

    man är tudelad inför Taylor, han har ett år kvar på sitt kontrakt,skall man sälja eller inte om han inte vill förlänga för tillfället?. hans värde lär ju inte öka under den kontraktstiden som är kvar, låter vi han stanna kvar visar vi att måste inte sälja till först möjliga köpare och att vi inte är en säljklubb, men är ju inte bättre låta honom stanna kvar och i princip gå gratis om ett år, tipset är väl att gör vi en mellansäsong till så går han i januari för ca fem miljoner pund. finge jag bestämma så skulle jag nog gå för att försöka sälja honom nu för minst 7 miljoner pund, investera i minst 2 nya spelare varav den ena skulle kunna vara walsalls lovande vänsterback som skall vara i Cookklass. I mina ögon har Taylor varit vår bästa spelare de 2 sista säsongerna,

Kommentera