Kort inför Brighton – Leeds

29 februari, 2016 - Robin Persson

Leeds har åkt hela vägen till sydkusten för ett måndagsmöte med Brighton and Hove Albion under kvällen. En match som också sänds på Viaplay för oss svenska supportrar.

Hemmalaget måste ta full pott för att haka på övriga topplag i tabellen, med Burnley, Hull och Boro i god form på slutet. Man ligger på en fin fjärdeplats i tabellen och Leeds skall vara glada om man tar någon poäng med hem till Yorkshire. Spelar Steve Evans exakt samma lag igen? Formen har avtagit rejält på slutet och startelvan kanske hade mått bra av lite uppfräschning? Liam Bridcutt är dock säkerligen sugen på att spela mot sitt gamla lag.

Chris Wood är fortfarande skadad och frågan är när vi får se anfallaren i spel igen? Hans frånvaro har varit kännbar och Mirco Antenucci har fått spela mycket på slutet, men har mestadels gått runt och sett ointresserad ut. En hemresa till Italien ligger säkert i tankarna med ett utgående kontrakt.

Torskar Leeds ännu en match är frågan om Massimo Cellino snart inte tröttnar på Evans då nedflyttning kan bli ett allt större hot framför.

Avspark

Matchen startar 20:45 svensk tid på The Amex Stadium i Brighton och matchen sänds av Viaplay.

 

Kommentera