Låna kort till köp av matchbiljetter på Elland Road 2020/21

22 augusti, 2020 - Stonefree

Har nu lagt in alla hemma matcherna för kommande säsong, det är bara till att mejla vilka matcher ni är intresserade av att åka på. men som alla vet är ju läget inte som vanligt, så vi vet inte när det släpps på publik. Men jag har svartlistat matchbokning till och med sista Oktober, det blir nog svårt att få tillgång till biljetter genom guldkort innan dess. Men är det matcher man gärna vill åka på framöver inte minst 2021, är det kanske lika bra att boka korten nu med en gång, sedan vill tiden visa vad som händer och sker på publikfronten.

Angående säsongskorten, så är de kryssade i dagsläget och de röda fält som är ifyllt är mina egna, men då jag inte ens vet när jag själv får åka över, vill jag inte gärna låta några boka upp sig på den i dagsläget, för det kan bli så att man i början endast får tillgång till att se var tredje match tex med säsongskort. Då vill jag ju åka själv på dessa matcher.

Kommentera