Leeds blir en Vieira rikare

1 september, 2016 - Fredrik Karlsson

Glada nyheter idag när klubben meddelar att den lovande mittfältaren Ronaldo Vieira förlänger sitt kontrakt. Som grädde på moset har man dessutom sett till att knyta till sig dennes tvillingbror, Romario.

Ronaldo Vieira har rest med kometfart rätt in i A-laget den här säsongen och har nu förlängt sitt kontrakt med klubben fram till sommaren 2019. Det första professionella kontraktet skrevs i april och för mittfältaren är det en glädjens dag.

– Det känns bara att ha åstadkommit detta inom mindre än ett år sedan jag kom till klubben, speciellt eftersom det är en klubb som Leeds.

Och en extra bonus för Ronaldo är att brorsan hans, Romario, även han idag har skrivit på för klubben. Även Romario håller till på mittfältet och har initialt skrivit på ett ettårskontrakt med utvecklingslaget. 18 åringen ser fram emot att konkurrera med sin bror.

Jag är överlycklig över att ha skrivit mitt första professionella kontrakt med Leeds United. Att ha min bror här gör det ännu bättre, han gör bra ifrån sig och har fått en bra start.

Vi kan förmodligen spela bredvid varandra eller slåss för samma position, det beror på vad tränaren vill. Jag gillar att jobba hårt med och utan bollen. Jag försöker hålla saker enkla och gör alltid mitt bästa på planen.

Kommentera