Leeds upp i topp!

28 december, 2018 - Robin Persson

Hej på er! Hoppas ni har överseende med att uppdateringarna uteblivit något över jul, av förklarliga själ har vi haft lite annat för oss. Vi har hållit igång facebook-sidan med matchuppdateringar åtminstone.

Vilken helt enastående LUFC-jul vi varit med om! Serieledning efter två stycken fullkomligt makalösa matcher mot Aston Villa och Blackburn, med avgöranden på stopptid i båda matcherna. Nu börjar jag banne mig tro på att Bielsa och co fixar detta, we are going up!

Transferfönstret öppnar snart och det viskas om att en ny målvakt i form av Karl Darlow skall vara intressant från Newcastle. Gissningsvis tittar man också på en ersättare till Samuel Saiz då Izzy Brown åter igen gått sönder.

Glädjande på skadefronten är annars att kapten Liam Cooper närmar sig comeback, liksom Patrick Bamford och Gaetano Berardi.

Är Leeds United tillbaka i Premier League när klubben fyller 100 år? Jag tror banne mig det. God fortsättning Leeds-vänner!

Ps, supporterklubben är nu endast 8 medlemmar från nytt medlemsrekord! Gå med du också! Marching on together!

2 Kommentarer

  1. jencalkpg

    Tack för ett strålande jobb! Den här höstsäsongen har varit den bästa jag varit med om på snart 20 år så för en gångs skull de senaste dryga 15 åren känns det riktigt gött att vara Leeds:are.

Kommentera