LISTA: Fem hetaste spelen på Leeds just nu

6 november, 2019 - Gästskribent

Säsongens jakt på Premier League har bara börjat. Leeds är alltjämt med i toppen – men nu börjar frågor väckas efter bara en seger på de senaste fyra matcherna. Hur ska Marcelo Bielsa få fart på målskyttet? Kan försäljningarna av stjärnstrikern Kemar Roofe och kelgrisen Pontus Jansson bli ödesdigra? Kommer förbannelsen någonsin ta slut?

Lugn, bara lugn. Enligt spelbolagen kan vi pusta ut. “Den sovande jätten” hålls fortfarande som storfavorit att vinna ligan hos samtliga betting-experter. Faktum är att Leeds United just nu ses som ännu större favorit än när säsongen sparkades igång i augusti. 

Vi har sammanställt en lista över de hetaste betting-tipsen för Leeds United just nu.

 • Leeds att vinna ligan ~2.50
  För oss eviga optimister. För oss som aldrig slutar tro. Experter på betting hade oddset 5.0 på att Leeds skulle vinna inför säsongen. Nu har visserligen oddset halverats – men här finns ändå värde för de supportrar som tror Leeds kan gå hela vägen.

 • Leeds att sluta bland de två bästa ~1.55
  Fegvarianten. Men vad gör det? Sätter du spelet så är Leeds tillbaka i Premier League och du har mer pengar på kontot än tidigare. Och visst ser West Bromwich ganska farliga ut i år?

 • Eddie Nketiah att vinna skytteligan ~34.0
  En riktig joker, men 34 gånger pengarna lockar. Talangen har ett superfacit och snittar ett mål var 87:e minut hittills. Målskyttet har hackat för Bielsa och kanske börjar “El Loco” snart experimentera med Eddie Nketiah från start. Samtidigt återstår sju mål upp till skytteligaledaren Marko Mitrovic (11 mål). Patrick Bamford har samma odds som Eddie Nketiah (34.0), men lockar desto mindre.

För den skadeglade har vi också tagit fram en liten specialare.

Leeds United tar härnäst emot QPR på Elland Road. Vi tror på en målsnål match, där Leeds kommer ut starkast efter 90 minuter.

 • Leeds vinner och håller nollan ~2.65
  The Whites har släppt in minst mål i serien och nu är dessutom kapten Liam Cooper tillbaka i mittlåset efter skada. QPR åkte på förlust mot Brentford senast och även här tar det stopp. Leeds vinner och QPR får inte fira en enda gång.

Vilka är spelbolagen som erbjuder dessa spel? Faktiskt de allra flesta som är verksamma och har licens i Sverige. Är du osäker på vilka de spelbolagen är? Kolla in denna guide till bettingsidor från Bettingkollen.se för att få en överblick över den svensk spelmarknaden och dess aktörer. Där kan du jämföra odds och bonusar så du får mest för pengarna när du bettar på Leeds.För alla norska fans av Leeds som besöker denna sajt och vill veta vilka spelbolag som fungerar för norrmän, besök gärna Bettingkollens norska systersajt, Betsjekk. Där kan du läsa om den norska spelmarknaden och vilka spelbolag som är aktiva där.